RSS

20 Aug

hardly watch any movie with the fiance lately. maybe we both were too busy sorting some important stuff. wo, we were seriously busy for past 2 weeks. we are short of cash and thanks to the plastics. they worked hard on petrol. ahahha

i brought the lil devils to movie today, along with my uncle. i was looking fwd to watch garfield 2, but they were so eager to watch ‘ant bully’. my youngest bro wanted to watch “remp-it”, akil baligh pun belum. haha i aint so sure dah mumayiz ke belum. ahahahha

adik-adik aku ni semua liat nak buat kerja rumah. aku bertempik mcm nak pecah rumah pun tak tentu nak gerakkan punggung yg berat. pagi tadi bila aku ckp,

“kakak nk tgk wayang”..
semua angkat kepala..

“sape nak ikut?”
semua sengih

“nnt bila kat dapur dah siap masak, tp kalau rumah belum pape, kak T pegi sendiri je”
semua amik penyapu, lipat kain, basuk kasut sekolah.

aku puas.

esok israk mikraj.

 
3 Comments

Posted by on August 20, 2006 in simply random

 

3 responses to “

  1. nikman

    August 22, 2006 at 6:36 pm

    Hi Tuty! Sori la aku gunakan comment box ko ni utk tulis updates about aku. Malas nak update blog! Haha. In a nutshell: aku still kat PCRADM, dpt byk offer lain tapi semuanyer tak menjadi, and dah bertunang! Hehe. Tu je la updates yg penting.

    Bila la aku nak update blog ni…

     
  2. Lady K

    August 26, 2006 at 4:06 pm

    wpon aku tak knal ko, congrats nikman on your engagement!😀

     
  3. t.u-ty

    August 27, 2006 at 2:06 pm

    aah ek.. aku pun tak congratulate si nikman ni. ahhaha sorry la nikman, lupa pulak. terlepas pandang.

    congratulations. buat ot banyak2😉 u’ll get frequent headache. tp bila headache hilang, excited je. ahahahha

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: