RSS

simpan kat situ, spend kat sini

31 Aug

hahahha.. kereta aku rosak. yeay(?).. aku dah malas nak fikir dah. maybe dah sampai masa aku berfikir utk sesuatu yg perlu diusahakan. kesian kat aj3k, berhujan dia semalam.. hujan lebat. ada payung, payung pun kena bantai ribut sampai bengkok2. kancil hijau tu dah tak hebat dah. mungkin perlu diganti dgn 206 yg sexy itu.

pape pun kereta yg tersadai tu kena repair gak. smlm aku mat kutu bila aj3k ckp dia tak boleh jln lagi dah nak amik aku balik keje. mcm mana aku nak peg tmpt dia? Tuhan mmg sayang kat dia, mak ucu dia lalu.. boleh nampak pulak dia kat tepi jln. battery dah la kong. aku sampai pikir nak cari teksi, biar dia balik umah dulu.

kete tu pnah overheated skali.. dan seterusnya ada rentetan yg tak berhenti. radiator bocor la. itu pecah la.. dah lay kali ni masuk 3 kali, lebihi baik tukar enjin.. tak pun tukar skali dgn kereta2 je.

tadi mama tanya, “kete camne?”
“tinggal kebumi je ma”

preparation for the big day: kakak kad kawin tu terperanjat kitorg belum book mana2 kad lagi. before this mega sale ends, i’d better to grab some stuff for hantaran.

hahahha smlm aj3k went to buy hs golf shoes at angsana where they sell golf shoes with 50% discount. happily he bought the shoes without telling me, which he always does. he knows i would ask how much it cost, is it worth buying, do you really need or you want, bla bla bla.. and the tapak kasut rapuh as soon as he swings the iron. hhahahah

dah la serabut kete panas, kasut rapuh. hari ni hantar aku balik umah kena singgah angsana.

esok, pegi keje naik kete mama.. tak tau la bila kete nak settle. i hope esok dah boleh dpt new enjin. sabtu kete dah ok.. there goes another (at least) 1k. budget lari (pecut). tapi adik aj3k ckp, “ada rezeki je, nnt ada la duit mana2”.. insyaAllah.. ini dugaan. byk nyaaa dugaan kita ek kat dunia ni. tp ni dugaan sikit je. kejahatan manusia lagi laaaaaaaaa tak terduga.

hahahha

 
5 Comments

Posted by on August 31, 2006 in simply random

 

5 responses to “simpan kat situ, spend kat sini

  1. lutfi

    August 31, 2006 at 10:37 pm

    tutu kusuun kutu rusuk.

     
  2. t.u-ty

    August 31, 2006 at 11:08 pm

    tuty kesian kete rosak?
    ahahhahahahha

    tik ipi li lipi.. bilih bili kiti biri😛.. tipi tik di diit li pilik

     
  3. siji

    September 1, 2006 at 10:29 am

    “tak ape la lupi..bleh bli kete baru..tapi tak de duit la pulak..”

     
  4. litium

    September 3, 2006 at 3:44 pm

    wohhh bahasa apa nehh

     
  5. shera

    September 4, 2006 at 4:17 pm

    seronoknya nak kawin!

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: