RSS

burps

22 Sep

ahah.. aku kan ramai silent readers. sorang daripadanya dah menyerah kalah masa aku suh bg address. secara jayanya mengaku. hahahha thx.

ok.. to all my everyday readers yg kadang2 mencapai lebih 150 bacaan sehari pls email me ur address. u can reach me at flower.seed@gmail.com

and so i hope i could collect 150 addresses by next week.😉 to ssp girls, no need to email me bcos i have your addresses in our database. kecuali kalau takde dlm mailinglist..

ohhh la la.. cepat la gaji. aku dah tak sabar nak habiskan duit lagi. sblm ramadhan menjelma, hantu2 dah start buat last visit. pls visit adiman’s blog to read more. hahahha 

 
9 Comments

Posted by on September 22, 2006 in simply random

 

9 responses to “burps

  1. litium

    September 22, 2006 at 10:59 pm

    apsal la umah aku jadi mangsa…😦 banyak lagi umah org lain… huwaaaa

     
  2. fiza

    September 23, 2006 at 12:52 pm

    congrats tuty…

     
  3. aj3k

    September 23, 2006 at 6:45 pm

    seb baik dia tak visit umah aku

     
  4. ashka

    September 23, 2006 at 10:04 pm

    weh jangan cakap besar😛 technician kat office aku 2 orang pun baru kena kacau jugak. sorang benda tu visit rumah, same case as adiman. lagi satu kena kacau dengan camera handphone. macam banyak pulak kes aku dgr lately nih. nak citer kat sini, panjang sangat. kang aku citer time bukak puasa kat pan pac k? hahahaha

    selamat berpuasa!!

     
  5. lutfi

    September 23, 2006 at 10:14 pm

    len kali ajak die bukak pose skali.

     
  6. aj3k

    September 24, 2006 at 11:30 am

    eh nad, nak byr nanti kat sapa?ko dah bayarkan?

     
  7. anem

    September 24, 2006 at 3:17 pm

    weh nak ikut laa!

     
  8. t.u-ty

    September 24, 2006 at 8:55 pm

    boleh bayar kat nanad terus or you can pay to me. haha i can always send the money to her thru wire. cam tak biasa kan nad?

     
  9. ashka

    September 26, 2006 at 1:11 pm

    aah bayar kat tuty je

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: