RSS

selamat hari raya

20 Oct

hari ni aku amik cuti awal. sungguh tak aci org2 yg mmg dpt cuti jumaat. memencikan. hahhaha

di sini saya ingin mengambil kesempatan utk mengucapkan selamat hari raya aidilfitri. minta maaf byk2 sekiranya ada bahasa dan kalimah yg mengguris hati kalian dlm sehari2 saya menulis entries yg mengarut sehari-hari. sesungguhnya, setiap kali saya menyindir dan mengata dlm blog ini mmg saya maksudkan bila saya dlm keadaan emosi, saya minta maaf sekali lagi. sekiranya ada yg terhutang, harap dptlah diberitahu kalau lebih baik mintak halal je la.😛 halalkan mkn dan minum saya.

selamat hari raya, saya maafkan setiap umpatan dan gossip kalian. (aku tau ada punya~).. yg tergurau dan terguris pun saya maafkan.

.. semoga saya boleh jadi lebih pemaaf utk memaafkan bajingan2 itu. tp, tak kisah la kalau saya tak maafkan pun.

i’ll be celebrating my last raya as a tunangan org. my last raya that ayah paid for my fitrah. the last raya for me to bermalas2 on the bed on pagi raya and wait for mama to tembak me. is it?

next raya, i shall start to worry for my husband baju melayu yg tak siap lagi. langsir yg belum gantung, rumah yg belum tentu dah furnish. thn dpn dah beraya kat umah sendiri. kena masak sendiri bila org dtg. kemas sendiri. skrg boleh ngelat sbb ada adik.😛

there’ll be 3 ssp weddings in dec, the same date!! me the rubian, another one the topazion.. and nana tak nak ckp who is the other one. bg tau je la nana.. senyap2 dgn aku meh.

ok, today nak pegi hospital, adik aku ada appoinment. nak pegi shopping raya, shopping for wedding prep too, buka puasa with friends. mama and fathin balik today. esok operasi bersihkan rumah~!! yeay~

again,

selamat hari raya korang. drive carefully. yg kat perantauan tu, take care.

 
11 Comments

Posted by on October 20, 2006 in simply random

 

11 responses to “selamat hari raya

  1. fiza

    October 20, 2006 at 7:29 am

    selamat hari raya tuty..maaf zahir n batin..

     
  2. kokek

    October 20, 2006 at 8:35 am

    Eid mubarak!
    Maaf dzahir & batin ye cik tuty

     
  3. hyunck

    October 20, 2006 at 10:38 am

    Tuty.. Salam Aidilfitri. Maaf Zahir & Batin

     
  4. Naja

    October 20, 2006 at 9:22 pm

    Tuty, selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir dan batin ye.

     
  5. Lady K

    October 21, 2006 at 12:56 am

    Salam Aidilfitri, maaf zahir & batin
    Pandu cermat, jiwa selamat. Ingatlah org tersayang.
    Pesanan komuniti dari Lady K😉

     
  6. ashka

    October 21, 2006 at 5:26 am

    tuty, 0-0. raya rumah aku tau. Lady K pun. kokek pun. jangan balik kl cepat sangat😀

    aku ada kat jb raya ke-4

     
  7. aj3k

    October 21, 2006 at 1:55 pm

    Saya sbg teman sejati kepada cik tuty, ingin mengambil kesempatan memohon ampun dan maaf kepada kalian suma.Selamat hari raya.Kalu turun JB meh dtg umah.

     
  8. t.u-ty

    October 22, 2006 at 12:42 am

    yayy.. mak aku kata kitorg balik jb raya ke-3. so org2 jb, boleh la tour dari rumah ke rumah. kali ni takyah masak mcm thn lps, sampai kat rumah ke 3 dah mcm nak pengsan kekenyangan.

     
  9. nisa

    October 22, 2006 at 9:23 am

    selamat hari raya aidilfitri & maaf zahir batin to kak tuty and family & also soon-to-be family jugak🙂

     
  10. hazlina

    October 22, 2006 at 9:24 pm

    SELAMAT HARI RAYA!
    xox,
    Haz

     
  11. t.u-ty

    October 23, 2006 at 1:21 am

    korang!
    selamat hari raya again..
    esok pagi2 nak balik kg. nak masak ketupat. esok buka dgn ketupat!! yay yay.. aku sure mkn byk punya. raya ke-3 nnt dah sakit perut. hahaha..

    jemput dtg rumah ya. bestnyaa balik kg!!

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: