RSS

ucapan peace

28 Oct

hari raya kali ini mmg berbeza. jika raya tahun lepas, nanad dan hanim ke rumah aku dgn keadaan muka aku yg tegang dan hati yg panas, thn ini sebaliknya. ini hadiah aidilfitri!πŸ˜‰

kami mkn lagi. tapi kali ni mmg beringat2. kat rumah aku masak laksa johor dan sediakan pasta sauce lagi satu yg aku tak reti nak letak nama apa. lebih berkonsepkan vege dari daging. mama kata pedas sangat. aku dah cuak takut tak boleh mkn. aisehh.. level pedas mama seperti yg diketahui mmg tak berapa tinggi. sebenarnya tak pedas sgt. laksa johor mama masak. and and and.. i made a delicious lemon cake. gila laa syok! sbb the cake didn’t look as good as it was suppose to be. however setelah di-alter rupanya telah menjadi molek.

kat rumah hanim makan soto. dia kelam kabut balik sbb encik tunang dah tunggu. heyy.. tirok was a big guy.. since i knew him back in UTM, he’s big already. skali pandang dlm satria kelabu, nampak biasa.. dia turun je dari kereta hanim terus berbunyi, “isk isk isk tgk tu, besar nya”.. hahha

and and and.. nanad prepared nasi minyak! wheeee~ deli-cious!! yummy!! oh we did some serious conversation on the wedding with her mom. kalau tak tau apa2, tanya je kat nanad. dia ni super tau. apa je ntah yg dia tak tau.. dia mmg tau. hahhaha.. aku ingat aku dah abis prepare dah.. skali bila mak dia tanya, “dah fitting? baju dah pilih?”.. eh eh belum. hahahha boleh tak ingat.

lain la thn ni. thn lepas beraya sbb baru kerja. sama la dgn hanim. x-boyfriend jauh, tak dpt raya sama.

thn ni.. beraya dgn title yg berbeza.. tiga-tiga pulak tu. thn lepas mmg tak fikir pasal ni. walaupun masa tu aku ada cincin, tp cincin tu ada kat kunci kereta. hahahhahha

selamat hari raya kepada tunang saya dgn ucapan, “peace”.

 
5 Comments

Posted by on October 28, 2006 in simply random

 

5 responses to “ucapan peace

  1. alysha

    October 29, 2006 at 2:55 am

    2 weeks to go!Stress,stress!

     
  2. aj3k

    October 29, 2006 at 9:01 am

    alysya..kawan2 faizan ada yg dijemput x?kalu gwe sorang2, malu lah!

     
  3. t.u-ty

    October 29, 2006 at 11:54 pm

    alysha, good luck!!πŸ˜‰

    lahh buat apa nak malu? aduhaii..

     
  4. alysha

    October 30, 2006 at 8:32 am

    His frens tak dijemput to my reception.
    Kalau i invite Tuty sorang, kesian dia kena travel up sorang2.
    Just so u know,not many ppl get to bring their dates except those who are married, tau…πŸ˜‰

     
  5. t.u-ty

    October 30, 2006 at 9:45 pm

    takpe takpe.. nisa dtg dgn nik! ahah..
    alysha, place me and nisa sama2 ok? nnt let them have their guy talk.. i have a lot of girly talk to be done!

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: