RSS

dear dear

30 Oct

dear alysha
i’ve just sent the reply card to the post box this evening.😉
have fun preparing yourself!

dear myself,
you have a long list to be done. move your lazy ass!!
less than 2 month. like alysha said, “stress! stress!”
p/s: it’s exciting at the same time

dear fiance,
jgn stress sgt sampai muka kerut-kerut. sbnrnya saya lagi berkerut dari awak yg senyummmmmmmmmm je.

dear mama,
good luck on your examination at 8 this morning.. cepat la ma abis exam bole la saya menumpang mengomel tentang hantaran saya itu.
p/s: no matter how old/indepedent you are, you still need your mom to tell your story to. even at times you know that she couldn’t do anything abou what you say, but it means everything to you. kan?

dear boss,
saya nak off lgi seminggu bole? saya batuk teruk ni.

dear readers,
aku cuma nak tau je sape yg search ‘altuty’ utk cari blog aku. just text/email/IM me ok. cuma nak tau je. aku curious la. sampai 7-8 cari altuty. apa susah benar ke nak type/ingat url aku ni. aku ada suspect. hahahha pastu baca entry2 lama..

dear engineer me,
seminggu lepas aku tgh buat projek apa ek? *ketuk kepala*
malasnyaaaaaaaaaaaaaaaa~!!!

 
9 Comments

Posted by on October 30, 2006 in simply random

 

9 responses to “dear dear

  1. lutfi

    October 30, 2006 at 7:45 am

    dear tuty. jika seme urusan lillahitaala, tuhan akan permudahkan segala yg kerut2 tu.
    😀

     
  2. alysha

    October 30, 2006 at 8:35 am

    Great, dear!
    Tq…

     
  3. shera

    October 30, 2006 at 5:47 pm

    bestnya!!!!!

     
  4. t.u-ty

    October 30, 2006 at 9:47 pm

    lupi,
    insyaAllah.. kadang2 bila sama2 dah byk fikir. cepat je nak bertelingkah. jadi yg penting jgn berkerut sbb nnt tak cun!

    alysha,
    i tak sabar nak pegi kl jumpa ssp girls!!

    shera,
    apa yg best? raya? kawin? hahaha

     
  5. aj3k

    October 30, 2006 at 10:52 pm

    nak kena pakai baju apa ye??

     
  6. nana enam

    October 31, 2006 at 9:21 am

    tuty, jgn tak pegi tau wedding alysha.. byk kali dh tak jadi kan hehe.. nway selamat hari raya, maaf zahir batin

     
  7. shera

    October 31, 2006 at 2:15 pm

    kawin laa best!
    raya mane best! ahahaha
    ape laaa k.tuty nih🙂

     
  8. AishahMAK

    October 31, 2006 at 4:30 pm

    Tuty, tumpang borak dengan Nana sat…

    Nana, kongsilah rahsia kurus dengan aku. Bila balik raya rumah mak mertua, macam-macam dia masakkan.

    Tuty and Alysha,

    Shera is right. Kahwin best tau. Heheheh.

     
  9. alysha

    October 31, 2006 at 9:36 pm

    Tuty,I know,I pun tak sabar nak jumpa my dear SSPians,altho I tak dapat seat on the same table with uall,do the catching up & join the fun berborak2 & gossip2.Reserved 5 tables for u girls,so far 30 ppl dah reply.Btw, ur wed 24 ke 25 Dec?Nak mark my calendar.

    Aj3k,pakai je baju yg kemas,meant for VIP function malam2.So long tak pakai sandal,tats good enuf🙂.Jangan sogan2 ye.

    I pun rasa kawin tu best.New responsibilities.
    Kurang la phonebills,kurang bayar petrol,no more driving home alone after each date,less missing each other,no more travelling alone,etc.

    In short,no more empty spaces.Inshaallah.

    Can’t wait

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: