RSS

panasonic clan

05 Nov

funny pulak aku bila fikir diorg ni berenti dari panasonic pastu kerja dgn panasonic. i think i shall do tht. apa lagi bila dibandingkan gaji diorg lebih besar dgn responsibility yg lebih kurang sama. ye kut.. hahaha

joyce dpt kerja kat panasonic negara seberang tambak, si ashka panasonic dekat airport. senang sikit la kut kalau dia nak pegi terbang vacation lagi. ahahhaha aku tgk diorg ni yg dah 2-3 org berenti.. senang je dpt keje.. hmm aku tgh berusaha ni. hope dpt sekitar pasir gudang je. dah nak kawin dah, kena fikirkan org lain jugak. bukan diri sendiri lagi. pasal fikirkan dia jugak la dulu aku cari kerja kat pasir gudang. aishh.. kenapala dulu aku tak cari tmpt yg lagi best. hahahhah

      img_1139.JPG
                              southern region panasonic clan

camne la aku duduk time tu sampai nampak pelik sgt kaki aku tu. hahaha

aj3k had just called few minutes ago. he just reached home to see his house telah di’rampok’ after 2 days spent at his kampung for his cousin’s wedding. so far baru astro decoder yg kat luar hilang. yg dlm bilik mcm tak kena bukak sbb kunci. tp tak tau la tunggu nnt dia check.

arghhh.. less than 50 days to go. i’m preparing everything but it seems nothing sbb byk lagi nak buat. org kad aku buat hal. aku mmg hangin tahap dewa dewi. kalau esok diorg fail lagi.. that’s it dude! aku tak kisah la diorg byk keja mcm mana pun, sbb aku dah cukup bertolak-ansur sblm raya hari tu aku terima excuse diorg nak lepaskan org yg kawin lepas raya.. dah la amik masa 2 minggu nak print. ok.. aku tau aku nak invitation cards siap sblm aku naik kl utk alysha’s wedding.

wedding dresses siap lagi 2 minggu.. yay! doorgift je yg belum settle agi. byk sgt cadangan dan pilihan. aku tak berapa kisah pasal ni. kalau boleh nak simple2 je.. maybe sbb aku dah penat fikir sampai aku jadi malas nak pikir teruk2 dah pasal doorgift ni. ayah nk sgt2 bg telur. aku pulak tak nak.

sape yg pegi kenduri kawin mkn telur yg diorg bagi? tak kisah la telur pindang/biasa.

saya tidak!

 
7 Comments

Posted by on November 5, 2006 in simply random

 

7 responses to “panasonic clan

  1. mooke

    November 6, 2006 at 10:38 am

    yo beb . aku makan.

     
  2. lutfi

    November 6, 2006 at 11:40 am

    aku pun mkn. tapi aku tak dpt datang. hahaha

     
  3. AishahMAK

    November 6, 2006 at 4:14 pm

    Aku balik je, terus cari kicap kipas udang. Kalau dolu-dolu, kicap tamin.

    Kalau banyak sangat-sangat telur dari rumah orang kahwin, mak aku buat kari/sambal telur.

     
  4. ashka

    November 6, 2006 at 4:30 pm

    orang johor kena ada telur pindang!

     
  5. Hazlina

    November 6, 2006 at 5:31 pm

    Tuty!
    Aku pun tak makan telur org kawin. Unless (like AishahMAK) buat sambal telur. Yum!

    So, chocs & candies are fine with me.
    =)

     
  6. t.u-ty

    November 6, 2006 at 11:20 pm

    aku buat la jugak sambal telur. tp kalau tiba musim kawin ni karang, takkan nak buat sambal telur sampai 20 biji! tak kuasa dh nak mkn nasi lemak sbb nak abis kan telur. bygkan, family aku kalau pegi kenduri at least 4 org, kalau ada 5 kenduri 1 weekend.. dah 20 biji. tak masuk lagi kalau ada berkat, next weekend pn kenduri lagi..

    hahahahahahhaha
    tu la masakecik suka sgt mkn telur sampai muak.. pastu muntah.. sampai skrg aku tak gemar mkn telur rebus.

    buat kut telur.. so sape yg nak nnt kat umah aku.. bgtau je la.

     
  7. shera

    November 7, 2006 at 3:50 pm

    saya nak telur pindang tuh!!! suka sangat! org johor kena ada laa k.tuty🙂

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: