RSS

;) he said, “see you next weekend”

16 Dec

ya Allah,
permudahkanlah urusan kami.
amin.

__

andai ada yg tersirat dlm hati kalian, andai ada yg  terguris.  saya minta maaf.
🙂 saya nak mulakan perjalanan baru saya dgn hati yg bersih.

mooke,
nx week kau resend text msg tadi tu eh. biar aku excited. hehe

tulan,
nak nak nak pegi kb lagi! shopping tudung. kali ni aku akan make sure aku ada cash ratusan ringgit.

nanad,
thx temankan aku td. many thanks. aku tatau nak ckp thx byk mcm mana kat kau.

kamilla and hanim,
balik awal tau!

aku nervous dah ni. doakan aku sihat sejahtera.

 
15 Comments

Posted by on December 16, 2006 in simply random

 

15 responses to “;) he said, “see you next weekend”

  1. aj3k

    December 17, 2006 at 4:41 pm

    Yeahh!!
    aku pun sama.mintak maap bebanyak jika ada terkasar2 bahasa.jemputlah dtg ke majlis kami yg penuh dgn warna-warni dan mungkin ada kejutan..?

     
  2. Lady K

    December 17, 2006 at 11:14 pm

    nanad.. ko watpe ngn tuty sampai many thanks tuty ckp ni?😀

     
  3. Lady K

    December 17, 2006 at 11:29 pm

    i’m very excited and happy to see tuty is soooooo excited and happy🙂
    jealous!😉

     
  4. Chech

    December 19, 2006 at 7:18 am

    Tuty, do enjoy the preparation but don’t forget to have a good rest.

    I’ve missed Alysha and Indah’s wedding. Fervently hope Kamal and I can make it to your wedding. Ada kejutan lagiiiii…..

    Lady K, jealous jangan tak jealous! Ko stay lama nanti kan. Boleh la kita bergallivanting together-gether.😀

     
  5. t.u-ty

    December 19, 2006 at 2:59 pm

    what is gallivanting?

    huaaa penat nyaa.. pagi tadi hampir demam, adik aku dah demam. kelam kabut mkn ubat demam.. skrg rasa pening nak muntah. hahahahha pening sgt warna warni😛

    hishhh.. rumah sepah!

     
  6. afida

    December 19, 2006 at 5:13 pm

    tuty and aizec, mohon ampun dan maaf tak akan dapat hadir ke majlis ko. aku balik kedah n seterusnya pi perlis utk wedding arina on sunday.

    selamat pengantin baru in advance! (hope i’m the first one to wish you two!)🙂

     
  7. Chech

    December 19, 2006 at 5:40 pm

    Gallivanting tu eksklusif untuk orang-orang yang bukan pengantin je ;p (Unless you become like a friend who joined us in Danga Bay after midnight ’til early morning when it was supposed to be their wedding night)😀

     
  8. Lady K

    December 19, 2006 at 10:22 pm

    boley je kite bergallivanting together-gether.. marilah kite beramai-ramai!😀

     
  9. hyunck

    December 20, 2006 at 12:53 pm

    tuty… insya Allah aku dtg..

    KL-JB-KL in one day.. ahaha.. doakan aku survive the long journey.

    *erk.. tapi JB tgh banjir teruk kan skang?

     
  10. Chech

    December 20, 2006 at 6:44 pm

    Banjir tu di Mersing je setau aku. Hmmm… datang dengan siapa? *Wink*

     
  11. t.u-ty

    December 20, 2006 at 8:35 pm

    siaraya:

    johor mmg banjir. tapi jgn risau, semua jln nak pegi rumah aku, semua clear. so jgn risau.

    so jemput dtg tanpa rasa risau. setahu aku tak ada highway yg putus lagi. hari ni terang, aku hope esok pun terang dan seterusnya sampai habis majlis.. sampai habis kemas.

    mak aku tgh pening kepala. keretapi tersangkut kat gemas. dlm gerabak tu ada doorgift packs yg mak uda hantar dari utara. esok mak uda aku sampai, tp brg dia tak sampai. (byk sgt sbb tu tak dpt bwk dgn kereta, lagipun dia bwk baby)

    huaaaaaaaaaaa.. sian mak aku.

     
  12. t.u-ty

    December 20, 2006 at 8:36 pm

    i wish i could join ber-gallivanting!

     
  13. Lady K

    December 21, 2006 at 2:15 pm

    aishah, Mersing je yg SELAMAT dari banjir hihihihihi
    smoga semua urusan dipermudahkan.
    aku tak sabo nak ber-gallivanting!😀
    tuty, time tu ko dah tak pk kwn2 dah.. sebok bkepit ngn aizec je nnt :p

     
  14. ude

    December 22, 2006 at 6:57 pm

    k.tuty..
    congrats on your big day.
    hope everything goes smoothly..
    sy kt uk nih teringin nasik kenduri.
    p/s k.tisha is my next door neighbour

     
  15. litium

    December 24, 2006 at 12:43 pm

    tuty, selemat pengantin baru.

    err.. jangan marah aku.

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: