RSS

tuty yg telah buncit

31 Mar

Langkawi trip was fun. tapi lepas ni kalau kitorg nak pegi lag pun, we’ll not ever step to Pekan Kuah anymore.. Nothing there kecuali corelle, vision periuks, bla bla.. and the only thing attracts me there was chocolate. mmm.. we brought back 10kg of chocs i think.. hehhe

syok la jugak mempersendakan suami saya yg takut tinggi. muka pucat2 naik cable car, padahal aku melompat2 dlm tu. extremely tired naik tangga lepas pegi dkt jambatan yg menghubungkan 2 puncak gunung tu. aj3k had to drag me up back to the deck. nak dukung confirm tak larat la, sbb dia pun sama semput je dgn aku. hahhaha..

4D3N tak cukup utk explore langkawi. Pantai Cenang ramai mat saleh muda2.. pekan kuah takde mat saleh (mmg patut pun), burau bay area ramai gila mat saleh sampai tak nmpk org tempatan langsung. tapi pantai kat situ mmg cantik sgt. cuma mahal, sbb tu yg kat situ mat saleh tua dan kaya2 kut. tak sempat pegi datai and tanjung rhu.. hujan lebat on the 3rd day membatasi perjalanan. marina kat perdana quay dgn awana porto malai cantik.

byk tmpt cantik kat sana.. mkn pun murah. kitorg spend tak byk, takde beli pinggan pun. hahhaha

langkawi sgt panas! make sure korang beli topi besar dan beli air berbondong2.

next trip? bali or phuket. hahaha kalau tak sempat kumpul duit, we’ll settle with tioman in june. kenapa jun? sbb aku tanak nampak hitam masa org bergambar kawin. ha ha ha ha

 
5 Comments

Posted by on March 31, 2007 in simply random

 

5 responses to “tuty yg telah buncit

  1. aj3k

    March 31, 2007 at 12:54 pm

    pakaian bila berada di langkawi :
    1.suar pendek
    2.baju tanpa lengan
    3.selipar
    4.topi besar
    …dan korang akan nampak mcm bukan org tempatan.Hahaha
    Kalu yg lebih berani, berjalan tanpa baju.Keadaan ini mmg x sesuai bg persatuan buncit2 malaysia. TApi peduli apa aku!

     
  2. lutfi

    April 1, 2007 at 12:34 pm

    jgn la camtu. lari seme pelancong asing.

     
  3. lutfi

    April 1, 2007 at 12:35 pm

    5. ckp jawa. korang due mmg org jawa kan?

     
  4. arina

    April 2, 2007 at 1:36 pm

    kalau jadi nak p bali, sila amik no tepon ni 08174762721 – pak wayan nama tokeinya. dia punya servis supir kat situ murah compared to others.🙂

    sila lah ke bali. sana sangat best.

     
  5. aj3k

    April 2, 2007 at 8:04 pm

    bali ada bogel2 tak?
    Hihihi

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: