RSS

hampa dgn af

15 Apr

Ahah.. the baby would be born in November, not October. The nurse at Klinik Kerajaan miscounted the date, or she wrote it wrongly. Dr. Norila checked and double checked again to convince me that the baby estimated delivery date is 4th of Nov.

Hehehe.. i am very very happy to  know that actually.. Because I could heavenly eat rendang ketupat during raya which is tgh bulan 10. If aku tgh confinement masa tu, bak kata Aizec, “jilat ketupat je la”.. hahahha

Loya tekak and sakit kepala is frequent now. Kadang2 mmg tak boleh tahan, lagi-lagi kalau kat ofis. Yg buat sedikit sukar ialah, aku tak boleh masak. Tak tahan sebenarnya nak mkn luar hari-hari. Betul, aku tak lalu sgt nak mkn pun. Tu yg suka sgt kalau dpt balik rumah mama and mkn mknn rumah.😉

Kilang aku is in the midst of mengurangkan bilangan pekerja dan menawarkan VSS.  If aku take the offer, tak byk pun dpt.. baru 2 thn kerja. aku kira2 utk manager aku.. dlm 100+k dia boleh dpt.. yummy!! kalau gitu, mmg aku amik. ahahha

aku tak suka af thn ni.. last season pun mcm tak best.. thn ni 2 kali tak best. i like mila’s tone, tp dia tak konsisten. takde sape pun yg menyerlah. hampa.

 
4 Comments

Posted by on April 15, 2007 in simply random

 

4 responses to “hampa dgn af

  1. ashka

    April 16, 2007 at 5:18 pm

    aku wajib jumpa kau this weekend. wajib. aizec, please? boleh jumpa tuty?😛

     
  2. aj3k

    April 16, 2007 at 10:14 pm

    nanad….bayarkan la wayang aku citer shooter.
    pastu korang nak pi mana pun buleh!aku tak kaco.hihi
    amcam?brani?

     
  3. lutfi

    April 17, 2007 at 9:07 am

    seda la sket nak jadi bapak org tu

     
  4. ashka

    April 17, 2007 at 5:25 pm

    ok cool. hehe nanti aku suruh tuty belanja kau..

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: