RSS

lapar dan disepak2 dari dlm

07 Aug

aku semakin excited bila ada movement dlm perut ni. makin obvious. even dgn uniform kerja yg besar ni pun aku boleh perati perut aku bergerak2.. kadang2 aku mcm boleh teka ni tgn dia, tu kaki dia, klau bulat je aku teka punggung dia. hehhe

kadang2 bila aku penat, dia keraskan badan. ajek finds its funny. kalau time baring, mmg la funny.. cuba masa aku tgh berdiri.. sungguh2 aku cari kerusi.

aku baru ter-motivated nak masak today. since last week aku tak masak during weekdays. penat la. kesian kat aizec. tp dia kesian kat aku. pastu.. mkn luar je la. smlm in laws dtg rumah masa kitorg dah tgh siap2 nak kluar. hehe seb baik ani, my sis-in-law dtg bwk mknn. so meriah la. aku buat lemonade, potong buah, ajek pegi beli mknn rapu lagi.. mmg seronok.

bila tgk aizec mkn byk (sesungguhnya aku tau dia mkn byk), rasa mcm hopeless-nya aku. masak pun tak boleh?

bahawasanya.. aku masak bersungguh2 balik kerja terus ke dapur. kalau aku bukak tv ke, naik atas dulu ke, confirm lambat. aizec tak balik2.. tak pe la aku masak je. nnt dia balik boleh terus mkn.. dah 7.30 dia call, kena kena standby kat site at least sampai kul 12!

huaaa.. tak bestnya duk rumah sorang. adiman kata, “aku hari2 sorang”.. tu lain kes. sbb blum kawin. dah kawin kena duk sorang, ahh lain. nway, masa bujang pun aku jarang sorang. duk ngan family laa katakan.

tak pe la.. ada alasan aku boleh mkn byk mlm ni.. lapar tunggu aizec balik. hhehehhe

 
Leave a comment

Posted by on August 7, 2007 in simply random

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: