RSS

Akhirnya….

13 Aug

Semalam punya cerita, aku pi melepas gian peng peng kat bandar melaka.Bersama-sama aku ialah KoNik&Pailang(photog iringan), dan model-model lelaki seperti berikut;Erap,Kandaq,Pali,Lepon,Apis dan Abang. Aku malas nak citer byk sebab aku terus jatuh sakit balik dari Melaka. SO tunggu je lah aku kasi update itu Fotopages.

 
6 Comments

Posted by on August 13, 2007 in simply random

 

6 responses to “Akhirnya….

  1. maoi

    August 14, 2007 at 12:07 am

    aku 1st beb!!
    yabedabeduuuuu.

     
  2. Aj3k

    August 14, 2007 at 8:22 pm

    waklu la maoi.lu dah takde keja ke?blog wa ni tak glamer mcm abg karim.mmg la lu slalu 1st!

     
  3. maoi

    August 14, 2007 at 11:22 pm

    jgn la marah bang.. gua gurau je.. hehe

     
  4. Aj3k

    August 15, 2007 at 8:00 am

    hahahahaha.lu apa khabar maoi??

     
  5. nik

    August 15, 2007 at 5:26 pm

    nice melaka pics bro…boleh kah aku dapatkan source file nye? (i.e ori photo yg ada gamba aku je) tq!

     
  6. Aj3k

    August 16, 2007 at 12:44 am

    buleh laaaaaaahhh.tapi tunggu sat la.aku byk keja skit ni.ahad ni ada tag along ngan member aku shoot kawin.

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: