RSS

masak sambal sotong sambil type entry nih

11 Sep

ni dah nak puasa. puasa habis dah ganti? aku tk dpt selesaikn lagi 1 hari. betul2 tak larat nk puasa sejak minggu lepas. mcm nak pengsan dgn kerja2 kat ofis. or aku yg lembik? maybe.

insyaAllah thn ni dpt agaknya puasa penuh. tgk lah mcm mana this mama-to-be bersabar dgn dirinya sendiri. alhmdulillah aku takde mood swings at this final stage seperti yg diperkatakn dlm buku-buku. 32 going to 33 weeks. beg dah siap. baju2, towel, semua dah ada.. oohhh socks utk aku belum ada. heh.. ini pun nak beli baru? socks aku berlambak2 nuuuuu ha.. kadang2 tak sempat pusing sbb aku asyik amik yg atas.

tp.. nak jugak beli baru! hehehe baby cot belum pasang, tp tu takpe. sbb lepas bersalin aku terus balik rumah mama. yippee yay~! or balik kampung kat muar.. yeay jugak! (note to myself: kena bwk baaaaaaaaaaaaaaaanyak buku sbb kat kg takde astro and streamyx!) lepas confinement baru balik sini. masa tu pandai la kan ajek nak buat apa dgn baby cot tu. kalau aku balik baru nak bukak kotak.. aku bukak langkah! hahha

ahh baju raya. i dont think i will hv one this year. baju adik2 tak beli, utk mama dgn ayah, mummy and papa.. semua tkde.😦 i’ll miss puasa with adik2..

kuih.. tunjuk2 je la. langsir? kalau aku larat, aku buat.. klau tak, tawakkal je la dgn langsir yg mummy bagi tu.
i’ll be taking 2 weeks early dari my estimated delivery date. mksudnya aku akan duduk rumh dgn suka hati. sblm aku cuti, aku akan make sure aizec betulkan antenna tv bawah ni.

selamat berpuasa everyone. first time tgk pengisytiharan puasa sorang2. ajek tak balik keje lagi. hopefully nnt during ramadhan dia tak kerja sampai mlm. sure nangis lah ingat kemeriahan berbuka puasa beramai-ramai!

again.. selamat berpuasa. harap maafkan kami jika ada terkasar bahasa yg mengguris hati kalian.

 
11 Comments

Posted by on September 11, 2007 in simply random

 

11 responses to “masak sambal sotong sambil type entry nih

  1. anim

    September 12, 2007 at 12:54 pm

    Tuty! Selamat berpuasa! Ok lah tu, lewat2 pun balik jugak Ajek ke rumah.. Isk isk sedihnya..

     
  2. peaceza

    September 12, 2007 at 6:12 pm

    selamat berpuasah 2t..heheh anem, aku pun sama

     
  3. ashka

    September 12, 2007 at 7:56 pm

    haha aku pun senasib la anim, fiza😉

    btw, selamat berpuasa!!

     
  4. nisa

    September 12, 2007 at 9:31 pm

    salam Ramadhan kak tuty. Moga Ramadhan ini membawa seribu keberkatan dan kebahagiaan to u and ur hubby🙂

     
  5. Lady K

    September 12, 2007 at 9:56 pm

    kelab org dah kawen,
    selamat berpuasa yg pertama sebagai isteri ;D

     
  6. aj3k

    September 13, 2007 at 10:31 am

    kamila…ko bila lagi??
    ni suma dah jadi mak-mak orang.

     
  7. ashka

    September 13, 2007 at 10:35 am

    bila EDD kau tuty?

     
  8. aishahmak

    September 13, 2007 at 2:49 pm

    Selamat berpuasa🙂

     
  9. Lady K

    September 13, 2007 at 10:11 pm

    tula incek ajek, aku sudah jd outcast!
    bila? tunggguuuuuuuuuu hehehe

     
  10. hazzy

    September 14, 2007 at 11:20 am

    tuty nak address??🙂

     
  11. t.u-ty

    September 17, 2007 at 10:07 pm

    haz.. address aku ada dlm ssp9498 database.😉

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: