RSS

hello world~!!

18 Oct

6 Syawal 1428, Khamis.

Bismillahirrahmanirrahim.

sat gi aku nak masuk wad. tunggu zuhur, aku balik rumah jap nak mandi syampu rambut. air ketuban aku dah sikit and placenta dah matang, so doctor tanya, “nak 18 ke 19?”

aku jawab nak 19 sbb aku takut. kalau boleh biarlah 20hb. heheh tp itu soalan trick doctor je. dia kata aku jawab 19 pun, dia akan suh aku masuk wad hari ni.

opening dah 2.5cm.. masih sikit tapi doktor takut baby lemas if tunggu sampai esok.

i’ll see my baby tonite. doakan aku semoga aku tak takut. aku tau proses bersalin ni akan sakit. tp doakan aku  tak takut. kena cucuk jarum pun aku takut, apa lagi hal2 yg besar ni.

ok. bye.

 
7 Comments

Posted by on October 18, 2007 in simply random

 

7 responses to “hello world~!!

  1. Lady K

    October 18, 2007 at 1:11 pm

    tuty aku doakan kau selamat! kuatkan semangat weh!!! *pray*

     
  2. Lady K

    October 18, 2007 at 1:11 pm

    aizec, sila hayati saat-saat bersejarah ni.. jgn pengsan😛

     
  3. litium

    October 18, 2007 at 5:34 pm

    tuty! semoga selamat semuanya. insya allah!

     
  4. hazzy

    October 18, 2007 at 11:45 pm

    Tuty!
    My prayers are with you.

    *hugs*

     
  5. nisa

    October 19, 2007 at 10:52 pm

    tahniah both of you!!! take care!

     
  6. aishahmak

    October 21, 2007 at 5:26 pm

    Tuty, I believe semuanya selamat. Congratulations!

     
  7. peaceza

    October 22, 2007 at 12:18 pm

    congrats 2t…

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: