RSS

Cikgu, Tuty ponteng hari ni!

24 Jan

Aku ingat lagi masa sekolah cikgu akan tanya, “Sape absent hari ni?”

Hari ini, ‘classmate’ aku akan ckp, “Tuty, cikgu”.

Sangat mengantuk. Aku ‘bergaduh’ dgn Adam.  Mlm tadi aku merajuk. Daddy Adam kena susukan Adam pakai expressed milk. Aku dah siap pakai uniform nak pergi kerja. Tp aku tak larat sgt. Kalau aku pegi, aku tak ada mood. Nasib la boss aku nak ckp apa. Tp aku dah pesan kat anak buah aku apa nak buat hari ni. Dah cukup baik.

K. Nina (babysitter) ckp, anak sulung mmg duga mak dia.

AKu geram mlm tadi. Aku gigit Adam. Geram. Dia nangis. Tapi comel. Ha ha ha ha.. Kalau aku geram, aku tak pukul Adam. Aku pukul daddy dia. Tapi daddy dia tak kurus jugak.

 
Leave a comment

Posted by on January 24, 2008 in simply random

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: