RSS

shopping addict!

02 Feb

Ya Allah, mintak dijauhkan kad kredit tu.

Sejak ada Adam, ada je idea aku.

Skrg I am eye-ing this, especially JP Lizzy and Oi Oi. Esok lusa? Tuhan saja yang tahu.

Mintak dijauhkan. Bukan takde bag, tp ye lah.. you know me. Ajek knows me better. Patut la dia selalu shutdown PC.

Malasnyaaaaaaaaaaaaaa nak masak. Aku tau nnt Ajek balik kelaparan. Mlm td kitorg ter-skip dinner bcos I was already on the bed at 8. Patutnya dinner kat luar sbb penat sgt. Pagi tadi aku nmpk Adam berkerut2 while nursing sbb dia dgr bunyi pelik dari perut aku. Oh, Adam tidur. Skrg kan,Adam mmg duga aku. Tiap2 mlm nak dilayan dari kul 1 (pagi!) sampai at least 3 (pagi!).. pnah aku tak layan dia ‘layan aku’ sampai kul 6 (pagi!).. Menjadikan aku seorang pekerja yg masuk pukul 10 pagi.

ha ha.. aku nak diaper bag yg cool ittew~

 
9 Comments

Posted by on February 2, 2008 in simply random

 

9 responses to “shopping addict!

  1. lovelyummi

    February 2, 2008 at 3:02 pm

    adam bley geng dgn tasneem lah suka jaga pagi2 buta.
    diaper bag? aku belum kene jangkit lagi dgn nafsu itu. (harap2 tidak la.. hoho )

     
  2. d

    February 2, 2008 at 4:13 pm

    tu delima pompuan yg xbleh nak elak lg..
    tapi lg sedih bila si bapa yg kemaruk, lg sadis..
    semalam ckp nk kuar nk buy something for mmy, rasa nk melompat..yeay!
    harini dia ckp ‘ddy belikan LAGI baju amni 4 helai.. comel2.. emm baju mmy lain kali ddy kuar ddy cari k..’ huhuhuhu
    dan lg sedih, ni merupakan janji dia yg ke-3..
    for me, kad kredit tu jek la pengubat hati ku yg lara ini.. hahahaha siap ddy!

     
  3. aj3k

    February 2, 2008 at 5:42 pm

    kak d:selamat lah wafi~~~saya skrg biar je tuty shopping.sbb dlm kepala saya nak upgrade barang camera lagi.WHoahahaha.Nanti tuty x leh nak bising.Whoahahaha.

     
  4. tuty

    February 2, 2008 at 6:00 pm

    tgk! kejam tak kejam? camne la mama tak asik belikan je.. daddy dia duk belek camera 24/7.. it’s not my fault.. kitorg kurang perhatian! hahaha

     
  5. shera

    February 4, 2008 at 9:17 am

    k.tuty, jalan yg paling selaamaaaattt jangan pakai kad kredit..huhuhu..sbb kalo ada..mesti nak pakai punya

     
  6. ajek

    February 4, 2008 at 12:49 pm

    shera:kalu ada cash lagi x selamat~Whohahahaha

     
  7. lutfi

    February 4, 2008 at 10:05 pm

    dah aizec. jgn on pc tgh2 malam lagi. hahahaha.

     
  8. alysha

    February 5, 2008 at 12:17 am

    Haa…apalagi Tuty, since ajek nak beli barang camera dia, ni lah mase nye utk beli diaper bag (lagi). And alang2 nak beli tu, alaaa ajek belikan je Tuty Mini Lin Diaper Bag…. therapy utk dia,hehehe.

     
  9. ajek

    February 5, 2008 at 9:10 am

    alysha:kaum-kaum ibu sedang meracuni.aku dapat bauuuuuuuuuuu~
    lupi:aku biasa off pc sbb jimat letrik.tak tau plak tuty bgn mlm2 pi shopping.oooooooooooo

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: