RSS

04 Mar

Husband updated this blog using my account. hehe thx sayang. but need not to put the ‘ahaks’.. geli you~

diserang demam sehari ni selepas dah 2 hari kesejukan waktu malam. entah mana selimut mana adam. tp tadi adam baik sgt lepas aku ckp “adam, mama demam, jom kita tidur”

dan dia masih tidur bila aku bangun utk siapkan botol2 dia esok hari. sgt letih bila kerja dgn sakit kepala dan rasa seram sejuk. tadi suhu badan dah cecah 37.5 darjah. demam sikit. ingat esok nak MC. lepas makan panadol dah baik pulak. kena gosok baju kerja la pulak lepas ni.

adam dah besar, dia minum 4 to 5, 4oz-bottle. aku yg semput nak stock up his milk. hmm milkmate tea tak berkesan utk semua org. contohnya aku. pape pun aku kena minum oat hari-hari in order to increase supply.

but i do realise i get more milk if i eat mama’s cooking. aku tgk style dia masak sama je dgn aku.. tp kenapa aku tak dpt yg sama bila aku masak.

kering idea. tv pun aku dah lama tak tgk. kecuali bila weekend.

 
1 Comment

Posted by on March 4, 2008 in simply random

 

One response to “

  1. nannoor

    March 5, 2008 at 1:49 pm

    moga cepat sembuh.
    aku agak nerves jugak memikirkan nak maintain milk supply. tasneem minum 3-4 bottles of 3oz EBM now (she’s 2 months), increasing when she gets older. memang kena start consume all those foods yang membanyakkan susu. STAT!!

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: