RSS

166 days of life

01 Apr

Yes, Adam has been in this world for 166 days. Bukan aku kira, tp iVillage yg kira utk aku. I get weekly update on baby development progress week by week. hehheh tp sgt memudahkan aku ingat Adam’s age in weeks.

24 weeks = 6 mths. Ahahh… tp kalau kira ikut tarikh, lagi 2 minggu Adam baru nak masuk 6 bulan. hMmm mama Adam dah beli mangkuk for your first feeding. whee~! melampau betul. first baby kut eh semuaaaa nak beli. i hope i wont get carried away for our next baby(ies), asyik duk beli itu ini. sgt hope semua yg kitorg beli will last long except for bottles, of course.

Pity Ajek, dia kena panaskan lauk and mkn sendiri while I was busy nursing Adam sampai tertidur. Sedar2 dah kul 11.30. I havent wash and sterilize the bottles and pump, iron the uniform, prepare Adam’s bag for tomorrow. Kadang2 rasa mcm nak marah kalau tertdur tp belum buat apa2. Nak tak nak kena bgn jugak.  Sorry Yang, I’ll cook tomorrow, I promise.

Time flies and our life changes since Adam entering our small world. One small baby comes with all the responsibilities and a lot of stuff! Even our (then) spacious myvi seems so small after stuffing his stroller, baby carrier, diaper bag, toys and mama’s pump. A preparation for ‘balik kampung’ takes hours. Shopping is not easy anymore, but still a good therapy for mama.😉

Ahahh, Ajek bought me a new BIG handbag. Thanks sayang!

 
4 Comments

Posted by on April 1, 2008 in simply random

 

4 responses to “166 days of life

  1. mommylyssa

    April 1, 2008 at 4:27 pm

    Mmg pening kepala everytime nk packing barang baby…Esp part packing baju…Bila i malas nak fikir nk bawak baju apa/banyak mana…i just bring everything!

     
  2. lovelyummi

    April 2, 2008 at 10:23 pm

    yer sgt setuju… esp nak match kan mitten/bootess/socks dgn baju. aiyyooohhh.. kalu nk kuar pun sama laa, nak siapkan dia punya barang lg lama dr masa aku mekup. sesungguhnya budak2 kecil ini walaupun kecil tp sgt BESAR pengaruhnya pd kita.

     
  3. aj3k

    April 3, 2008 at 10:42 am

    biasanya, bapaknya relaks aje.yang melambatkan hanyalah mama nya.Hihihihi.

     
  4. shera

    April 4, 2008 at 8:35 am

    k.tuty, I can imagine how small the myvi is kalo nak masuk sume tu..hehehehe..:P

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: