RSS

happy labour day

01 May

daddy ajek was supposed to bring us out at 9.30am. adam dah bangun awal, pukul 6 pagi! excited agaknya nak ikut jalan-jalan hari ni. ye la asyik duk rumah je hari-hari mama dgn daddy kerja.

tunggu punya tunggu punya tunggu, daddy tak bangun-bangun. adam punya la marah kat mama. sana tak betul, dukung tak betul, susu tak mahu. last-last mama fed-up dgn adam, mama letak je adam kat playmat. adam seronok la pulak main sendiri.

tgk balik lepas jemur kain, adam dah tido..

kejap lagi puan mama nak gegar encik daddy. tak pun saiko siap2 pakai baju semua dah, amik kunci kete terus bagi dia yg baru nak celik.

selamat hari pekerja kepada semuaaaaa pekerja. ermm cuba bayangkan aku ni suri rumah tangga, ha ha ha.. aku suka! sure aku practise fully cloth diapering.

eh encik adam dah bangun la pulak. mesti dia tanya mana laaaa org tua 2 org ni

 
Leave a comment

Posted by on May 1, 2008 in simply random

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: