RSS

*blank

09 May

i purposely stayed up this late to translate my jap operating instruction book to english, using the new translator i downloaded from the web, of course with my husband’s help.

download, installation finished, he left me to sleep. sedihnya i tak sampai hati to wake him up to ask him where the hell to change the ‘system locale’ to japanese.

“To use AT*LAS it is necessary to set the System Locale to Japanese. Please refer to the manual for setting method”

takde pung! system manual operating system ke software? software punya user guide haram nak sebut pasal ni. takkan la OS kut? huarghhh.. esok nak pakai sbb isnin nak result, tp aku tak dpt nak translate!

esok MD nak masuk evaluation room aku utk buat evaluation. malasnya nak duduk diam2 buat kerja dlm ofis. MD baru ni mmg rajin buat evaluation. aku je tak pernah masuk mtg lately.

camne nak translate ni?

aku takde idea nak teruskan, mcm mana nak support ‘ideas for life’ nih!

*tuty go to sleep.

 
Leave a comment

Posted by on May 9, 2008 in simply random

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: