RSS

Adam potong rambut kat kedai!

17 Jun

haha.. Adam was so happy when we brought him to Mr Barber. He was so excited to all the big mirrors surrounding the shop. Dah la mmg mat sengih dpn cermin.. ada cermin besar depan belakang memanjang dia menyengih. Duduk kena balut dgn kain, pun masih happy.. boleh senyum2. lepas dgr bunyi mesin tu dia dah tak suka.. last2 Ajek pun tak boleh nak control. Finally, Adam kena dukung dgn mama, mamak potong rambut adam.. Aaaaabis baju mama kena rambut adam..

He is so bulat with the new hair cut!

 
4 Comments

Posted by on June 17, 2008 in simply random

 

4 responses to “Adam potong rambut kat kedai!

  1. nannoor

    June 18, 2008 at 1:32 am

    wah adam mcm org besar lah potong rambut kat kedai mamak!!
    nape potong rambut adam tuty?

     
  2. aishahmak

    June 18, 2008 at 11:54 am

    Aku somehow setuju dengan Nini tiba-tiba… yang Adam masih lagi muka Ajek (sebut betul2!).

     
  3. tirokwifey

    June 18, 2008 at 12:55 pm

    hahaha kesiannya Adam. aku pun ngeri-geli teringat bunyi mesin potong rambut tu!

     
  4. t.u-ty

    June 19, 2008 at 11:18 pm

    nannor: saje je.. rambut dia cepat panjang. lagipun yg masa potong hari tu rambut dia berombak2.. panjang pendek.. so potong lagi la. hehehhe

    aishah: alaaa.. bukan muka aku ke? tp mmg pun~

    hanim: ngeri eh bunyi mesin tu? hehehhe that is the easiest way to cut his hair. pakai gunting aku tak berani la~.. dia sure nak pusing2

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: