RSS

20 Jun

I am waiting for ajek to balik rumah. he has meeting with his boss (his dad! ahah).. but i’m not sure what time he would reach home. hmmm this remind me to call him but my phone line has been barred! ha ha (tak bayar bill!!) ok pause kejap.. online banking!

ok dah.. hmm 3 minit je pun nak tangguh2 sampai 2 bulan! :P~ aku lupa.. rasa mcm dah bayar.. tak check lgsg.

i would love to start my sewing project this weekend. he he he.. nak buat booties lagi! nak buat baju melayu (lagi)! nak buat nursing tops. cukup ke masa sehari dgn ada yg clingy tu? sehari? ya, sbb aku rasa sabtu ni kena dtg kerja. owhhhhh i hate working during weekends tp atas dasar tanggungjawab seorang pekerja, aku turuti jua.. bila nak berenti pastu jadi WAHM? hendak hendak!!

kat malaysia ada tak website yg ala ala ini? sgt suuuuuuuuuuuuuka dgn fabrik dia. saaaangaaaat comell.. aku tak tau kalau aku beli yg ada gambar ayam/itik tu aku nak buat apa.. geeerrrammm.. mcm nak buat baju sendiri! ha ha ha.. nway aku nak cari stretchable cotton (3%-5% spandex), senang nak buat nursing tops, tak payah la nak pakai elastics. tp kalau takde, pakai cotton je la. pastu nak cari cotton yg lembut pun susah (with prints).. kalau ada plain colour je. ada laa japanese 100% cotton.. kat wisma jakel tu, yg harganya 2meter RM75. hmmmmphh mcm tu aku beli nursing tops terus! tp mmg cantik la😀 he he

good luck to tuty, the mother, the wife, the engineer, the cleaner, the milk-maker, the cook, the tailor, and the lazy lady.

i want to quit engineering! working at the factory!

 
3 Comments

Posted by on June 20, 2008 in simply random

 

3 responses to “

  1. aishahmak

    June 22, 2008 at 7:37 pm

    My second cousin buat sendiri baju kurung khas untuk breastfeeding. Dia tengah pantang sekarang. Kalau tak, aku tempah daripada dia.

    Boleh buat business, Tuty.

     
  2. tuty

    June 22, 2008 at 10:48 pm

    aku ada fikir jugak nak buat baju kurung mcm tu, tp aku bingung mcm mana nak buat opening yg sesuai utk baju kurung.. nnt aku fikir2 lagi..

     
  3. aj3k

    June 23, 2008 at 1:33 pm

    sapa nak bean bag?tuty nak buat utk dijual.bisnes kecil-kecilan sblm tuty nak berenti keja~pelbagai produk sedang diteliti antaranya mei-tai(bukan hentai), booties dan juga alat mainan ala-ala fisher price.

    *pada sesapa nak mintak amik gambo kanan-kanak,besday,parti buih,potong jambul, akikah dan sebagainya, happypictures sedia memenuhi kehendak anda.

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: