RSS

Masa untuk Berkelah

08 Jul

Ahad lepas kami bertiga telah pergi ke Hutan Bandar di Johor Bahru untuk mengalami pengalaman berkelah bersama-sama.Mama telah menyediakan Pasta dan Sandwich telur untuk kami.Air ribena pula menjadi pilihan. Perancangan asal, jam 7 pagi kami sepatutnya sudah terpacak di lokasi.Namun disebabkan oleh aku yang susah nak bangun, akhirnya kami sampai di lokasi tepat jam 10 pagi.Cuaca baik.Orang pun takde lah ramai sangat.Tapi matahari sudah mula mengeluarkan cahaya teriknya.

Malas nak bercerita panjang, layanlah gamba-gamba di bawah :

 
4 Comments

Posted by on July 8, 2008 in simply random

 

4 responses to “Masa untuk Berkelah

  1. aishahmak

    July 8, 2008 at 11:43 pm

    Hey, Adam dah sihat. Tuty, do share your secret of losing weight… aside from breastfeeding🙂

    I found that bib. From Baby’s First Years, kalau tak silap.

     
  2. litium

    July 9, 2008 at 8:25 am

    aku suka bokeh gambar2 ni!

     
  3. ajek

    July 9, 2008 at 8:29 am

    lit:gamba pada hari kejadian diambil dgn menggunakan 50mm 1.8
    kegagalan mengejar waktu seawal 7 pagi mmg mula2 frust.tapi bila dah sampai sana jam 10, tetap berpuas hati dgn available light dan light ray yang terhasil di celah2 pokok.
    secara keseluruhannya, picnic kami kali ini success!!!

     
  4. nana enam

    July 10, 2008 at 8:44 am

    owwhhh that bib!!

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: