RSS

owhh.. tis toy

05 Aug

it took me a while to find ‘mozilla’.. and i do not know how to open new tab or new window. i just bear with it because i am plainly lazy to go to the PC downstairs. i took MC today, mild fever with heavy head, dry cough, sore throat. i left adam at the babysitter’s house. at first i was guilty doing tht because what i want to do is ‘sleep’.. but i was relieved i did that bcos the ubat batuk the doctor gave made me drowsy even after 3hours of deep sleep. kalau adam ada, dia dah seronok masuk bilik air and kemas dapur aku. dah tak payah risau pasal dia nak susu sbb dia dah tau mana nak cari aku, and he’ll bite me all over kalau tak bg dia.

dah alang2 cuti tu, terus pegi paed for his follow up check up. ting tong! the pneumonia hasn’t settle yet. paed gave another type of antibiotic for 3 days, and if after this 3 days complete, pneumonia tak settle lagi, tdo hospital lagi la.

adam demam balik last sunday, dia kurang menyusu on tht day. dia dah sgt kurus skrg. nmpk gitar kat body dia. tp lepas warded hari tu mmg nampak mcm terus jadi budak besar.

lepas balik hospital hari tu, adam mmg sangat aktif, aku sampai mengah nak jaga dia. sabtu lepas baru aku baca leaflet ubat2 dia tu. ‘salbutamol’ punya side effect is – hyperactivity in children. mak aii patut la tak boleh duk diam lgsg! i mentioned tht to paed this morning, dia kata even adult pun have the same side effect. hahahha

no call from the previous interview so i guess no good news. takpe la, at least i’ve tried. dah agak pun tak dapat sbb background tak sama. so sambung je la kerja2 jepun ni.

rupanya kat office aku tu, ada 2-3 org yg anak diorg kena pneumonia masa kecik and the asthma remains sampai skrg (no family history of asthma).. aku rasa aku kena redha je la kalau adam ada asthma lepas ni. lagipun paed ckp nnt dia hilang sendiri bila besar.. so tak pe la kan. skjp je.

mlm ni masak cepat2 and tdokan adam dulu before mkn ubat. kalau tak dia dgn daddy tunggang terbalik berdua.

 
Leave a comment

Posted by on August 5, 2008 in simply random

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: