RSS

finally adam dah tdo

13 Aug

Tadi masa lepak2 dpn tv, lepas balik dari Jusco. Aku playback dari handphone, lagu yg Ajek nyanyi (duluuu duluuuuuuuu). It was horrible though since Ajek is not really a ‘singer’.

I laughed, wanted to press the ‘stop’ button. Takut Adam terrified dgr lagu tu. hahahha

Adam seemed so happy and started to dance. Sucinya hati Adam. heheh

ohh ada GNC kat Jusco Permas Jaya. ntah dah lama ke baru sbb dah laaaaaaamaaaa sgt tak pegi permas. pagi tdi pun mintak permission pergi tesco je, tp sbb tesco dah selalu sgt pergi, aku terus msg husband nak pegi permas jaya.

hmmm nothing interesting pun. koleksi baju raya adam dah byk sangat dah, cuma nak kena tambah pyjamas. pegi sana cuma beli biskut dgn syampu adam. hahahahha.. kena balik cepat sbb adam ada schedule pakai inhaler. malas la nak bawak aero chamber tu. sempit beg i. try cari gunting kain baru. jusco permas takde jual gunting kain! nak singgah masai dah malas. panas. lagipun masai tu aku rasa tak selamat kalau nak pegi berdua dgn adam. nnt kena tunggu ajek bwkkan. (sebenarnya tak ingat simpang mana nak masuk)

errr nak call astro. nak tukar pakej. dah tak nak movie package (huaaaa sedih sedih).. nak amik cartoon. Ajek suh pilih salah satu je. hahah

 
2 Comments

Posted by on August 13, 2008 in simply random

 

2 responses to “finally adam dah tdo

  1. aida

    August 14, 2008 at 8:53 am

    mana u dpt baju raya utk adam? i taktau la mana nak cari baju melayu baby. nak buat sendiri…mcm tak jadi2 je ni…hehe

     
  2. t.u-ty

    August 14, 2008 at 3:23 pm

    shopping mall ada banyak. hahah nnt bulan puasa sure melambak org jual. dont worry lah!

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: