RSS

Adam sudah 10 Bulan~

18 Aug

Setelah 10 bulan berlalu, Adam boleh :

1. tersenyum bila melihat org

2. ketawa bila org sergah dia

3. mula tau nangis bila mama tade~

4. sudah melambai-lambaikan tangan bila org ckp bye-bye

5. mula memanjat

6. makan banyak

7. buat muka bila makanan tak sedap

8. membuang barang yang tidak disukai

9. membebel

10. menggigit

11. meluahkan perasaan sayang dengan mencium pipi kami~ yeay!

*kesimpulan : best woooooo ada anak~

 
7 Comments

Posted by on August 18, 2008 in simply random

 

7 responses to “Adam sudah 10 Bulan~

  1. t.u-ty

    August 19, 2008 at 10:58 am

    hahhaha thanks daddy for the update!🙂
    adam is now sleeping. skrg dia tdo siang lama, which is good. mlm tdo lambat.. itu susah skit.😀

     
  2. Alysha

    August 19, 2008 at 11:14 am

    Best woooooo hidup berdua ….Hahaha…

    He’s ultra cute la Tuty!!!!

     
  3. aj3k

    August 19, 2008 at 1:52 pm

    alysha : ckp ngan faizan, meh dtg amik aura aku kat jb ni.hihi

     
  4. ayu

    August 19, 2008 at 6:17 pm

    tuty, bestnye tgk baby dah besar. aku tgh struggle belajar nak jadik mak. huhu.

     
  5. tirokwifey

    August 19, 2008 at 10:30 pm

    mata dgn kening tu mmg dpt dari tuty. sebijik!

     
  6. t.u-ty

    August 20, 2008 at 10:31 am

    alysha, duduk berdua mmg best.. tambah lagi sorang, tambah best dan meriah. hahaha😀

    ayu, jadi mak mula2 serabut sbb tak boleh nak adjust. bila dah biasa, besttt sgt sbb dah tau rentak baby.. even he cant speak but he could commnicate with us. biasa la, aku pun dulu tunggang terbalik nak jadi mak. tp berbaloi!

    hanim a.k.a tirokwifey, thanks! ada jugak org perasan selain dari adik ipar aku. hahahha

    huaaa aku demam nih. boleh tak adam tdo je hari ni sbb aku nak tdo?

     
  7. enol

    August 21, 2008 at 7:23 am

    tuty..yea..mmg best jd mama tp aku still tgh cari rentak hence idup pun agak tunggang terbalik..blom start keje lagi ni..kalu dah..ntah le..hahaha but im loving every second of it (walaupun kdg2 angin sampai tahap ubun2) ahahahaha

    khalis 2 bulan esok..arini pegi injection..

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: