RSS

my last day of SAHM

22 Aug

in the previous post.. ada soalan, kawan yg start dgn huruf “k”..

aku, hanim, adiman dan mooke mempunya kawan yg sama: Kamilla. walaupun aku dgn hanim menulis dgn kaedah yg lain – kami rappers yo.. dia masih org yg sama jika aku tulis ‘kam my laydee’.. tak ramai rupanya kawan nama K.

adam tdo sgt lena ni, dah 2 jam. smlm dia tdo sikit je. asyik nak melekat dgn aku yg tgh nak sibuk tolong in-laws kenduri mlm td. last2 aku duk melayan adam je. masa baca yasin je adam duduk dgn daddy. masa tu sempatlah tolong org kat dapur. selepas dari itu, atuk gave adam to mama. “melalak tadi ni”

haha bukan nak tdo pun. nak susu 15 minit, pastu senyum2. bg rice cracker, habis 2 keping sambil duduk2 atas carpet tgk org amik food. lepas tu, adam hilang lagi dgn daddy. masa tu aku pun makan tak ingat dunia. kenyangnya sampai hari ni.๐Ÿ™‚ pastu adam mlm tadi susah nak tdo sbb ramai org. rasanya dia tdo kul 11.30.. pagi tadi awal dah bgn.

hari ni dah jumaat. next week dah start kerja. aku puas hati dapat la tambah ‘pipi’ adam semula. kenal selera makan dia. last few days he had bubur ikan.. ikan tenggiri, he loves it!

today, ingat nak buat mashed potato lagi. tp aku buh ayam, carrot jugak. bila semua dah lembut, masukkan beras, tunggu lagi. hmmm sedap.๐Ÿ™‚ sejak duk rumah ni, suka mkn food adam. hahahah

ok, hari hujan. tak nak tinggal adam sorang kat atas. nnt guruh petir dia terperanjat.

“ya Allah, limpahilah keluarga kami dgn keberkatan rezeki mu. semoga aku boleh jadi SAHM lagi”

๐Ÿ™‚

aminnnnnnnnnnnnnnnnn

 
6 Comments

Posted by on August 22, 2008 in simply random

 

6 responses to “my last day of SAHM

  1. Lady K

    August 22, 2008 at 1:38 pm

    bestnya nama aku diingati๐Ÿ™‚ muahhh korang!

     
  2. aj3k

    August 22, 2008 at 4:03 pm

    SAHM tuh apa mama?

     
  3. tuty

    August 22, 2008 at 4:15 pm

    SAHM – Stay At Home Mom
    WAHM – Working At Home Mom

    i’d love to be WAHM too~!

     
  4. litium

    August 22, 2008 at 5:07 pm

    oho. kami rappers yo

     
  5. pidut

    August 27, 2008 at 7:17 pm

    ingat SAHM..saya ajek hantu malam…hahaha

     
  6. AJ3K

    August 27, 2008 at 11:28 pm

    bongok nyer pidut~wakakakakka.

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: