RSS

Ye ke takde gambar Mama & Adam?

03 Sep

Daddy, u better watch out heh? Adam nak jadi lagi hebat dari Daddy amik gambar!

Sementara kul 830am ni nak pi kije, busan-busan ngk gambo2 munge api yang di tangkap pada Jumaat lepas.Kira mcm post mortem untuk diri sendiri ler.

Pap..pap.saja bukak blog Tuty.Owhhhh tade gambar mereka ye?Hahahaha.Mmg jarang sekali gambar mereka diambil.Banyak pada camera phone Tuty. Bukan malas bukan tak nak ambil, sebenarnya kamera kecil lebih selesa dari nak pegang yg bagak nye kamera. Tapi yang best bila pegang kamera bagak, kebanyakan shot mesti puas. Puas sebab apa? Kaler, moment,angle,compo.(poyo) nyum nyum. Pastu Adam mmg suka duk depan kamera.Mama dia plak, tak yah nak cakap la.Mmg kaki posing~

 
3 Comments

Posted by on September 3, 2008 in simply random

 

3 responses to “Ye ke takde gambar Mama & Adam?

  1. litium

    September 3, 2008 at 10:21 am

    “Puas sebab apa? Kaler, moment,angle,compo.nyum nyum”

    wahahahahaha. poyo!!!

     
  2. aj3k

    September 3, 2008 at 1:16 pm

    lit:wakakakakakakkakakakakakakakakakakkaka

     
  3. shera

    September 4, 2008 at 12:47 pm

    k.tuty, u didnt change at alll..same je mcm senior garang kat ssp dulu (kecuali skrg dah ada adam lah)

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: