RSS

citer hantu

05 Sep

This conversation, datang dari mana ntah, tp aku percaya dari background radio kat room kerja kitorg..

Sambil buat kerja..

Tuty: Kalau aku mati dulu before aizec, aku nak dia kawin lagi. 

Ira: Apsal?

Tuty: Sbb aku nak ada org jaga adam.

Ira: Kalau org tu nak jaga adam, kalau dia tak nak? Anak kau terbiar je..

Tuty: Dia kena la cari org yg nak sayang Adam.. Anak dia, dia jaga la. Takkan nak biar rumah atuk pulak.

Ira: Alaaa kau dah takde, sukati la dia nak kawin dgn sesapa. 

Tuty: oo.. kalau mcm tu, aku bgn dari kubur! (suara tegas)

Ira: Pastu kau nak buat apa?

Tuty: Aizec kan takut hantu! hahahhaha

bila aku citer ni kat aizec.. dia reply

Aizec: mcm tu eh.. saya rasa saya tak kawin lagi.. ambik masa sikit la kalau ye pun… (pause)

Aizec: saya tak kawin.. tapi saya berfoya2!

Tuty: kalau camtu, bukan saya dtg sorang je jadi hantu, ajak geng skali!

 
5 Comments

Posted by on September 5, 2008 in simply random

 

5 responses to “citer hantu

  1. aj3k

    September 5, 2008 at 8:47 am

    Hahahahahahahahhaha.

     
  2. litium

    September 5, 2008 at 12:31 pm

    HAHAHAHAHAAHHAHAHAAHA

    apa-apa pon amik takaful dulu.

    HAHAHAHAHAAHHAHAHAAHA

     
  3. mooke

    September 5, 2008 at 12:59 pm

    aah aku sokong dme! hehehehehe

     
  4. shera

    September 11, 2008 at 1:05 pm

    errr..saya rasa anda sangat sweet…bg suami kawen supaya jaga anak…hmmmm…xterpk…

     
  5. t.u-ty

    September 12, 2008 at 12:02 am

    itu kalau saya yg mati dulu shera. kes lain, JGN HARAP! hahaha

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: