RSS

To BF mommies, Medela Freestyle anyone?–> SOLD!

10 Sep

1 unit of Medela Freestyle (New in Box) is for sale at RM1600. Pls email me at misstuty at yahoo.com if you are interested.

Why?
I accidentally win a bid at ebay.

 

update!

Sold to Ilawidad (susuibu member) at RM1350. whoaa… lega!~

 
9 Comments

Posted by on September 10, 2008 in simply random

 

9 responses to “To BF mommies, Medela Freestyle anyone?–> SOLD!

  1. nannoor

    September 11, 2008 at 12:29 pm

    ko ni mmg rajin menang kat e-bay ye??
    nk kena try jgak nih…
    sorry cudnt buy any pum gadget at the mo, kena tunggu next baby which is another 2-3 years.😉

     
  2. abang hilang akal

    September 11, 2008 at 1:54 pm

    bagitau sikit camne ko leh menang ni? aku nak gak kut2 leh dpt lens ke…ehehe

     
  3. t.u-ty

    September 12, 2008 at 12:01 am

    nak tau mcm mana? kau register siap2 dgn paypal. pastu click je mana2 lens yg kau nak tu. tup tap jadi winner. bayar lah terus. hahaha

    bidding time US selalu end dlm kul 10pg kita. masa tu cari la yg murah2, bid sikit je. and hope takde org boleh kalahkan kau.

    hmmm zaha, wife kau tanak pump yg glamourous nih? meh la beli dari aku, aku bg diskaun kat kau sbb kita kawan dah lama kan?😀

     
  4. afida

    September 15, 2008 at 3:00 pm

    did u let go of you PISA?

     
  5. t.u-ty

    September 15, 2008 at 9:29 pm

    kalau takde org nak amik freestyle tu, maybe i’ll let off my PISA. hahaha.. but deep in my heart, i hope someone (perhaps you) would take the freestyle.

    amik la freestyle tu fida…

     
  6. zahack

    September 17, 2008 at 4:49 pm

    aiseh, hari tu baru beli avent…

     
  7. lutfi

    September 23, 2008 at 12:12 am

    jual balik la kat ebay.. senang sket.. tp die amek berape percent tah tak igt… pastu paypal pun amik jugak… byk la ko hilang kalo ko jual kat ebay balik… takpun jual kat amazon ke…

     
  8. sue

    September 23, 2008 at 2:37 pm

    hye tuty.. installment bley ka? hehehehehe…

     
  9. tuty

    September 25, 2008 at 11:29 pm

    sue, boleh tolong email saya tak? misstuty@yahoo.com

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: