RSS

duit duit

15 Sep

claim bayaran utk hospital adam hari tu dah masuk. alhamdulillah. skrg masri kita bayar hutang.

mouse click sana sini. tekan nombor2, tekan enter. habis dah duit tu. alhamdulillah sgt. dah nak raya nih, sekurang2nya hutang credit card aku dah beransur ringan. 

rezeki ramadhan ni la agaknya, adam mcm2 boleh buat. mcm tak percaya je. hari hari cium dia mcm tak nak bg dia besar. last year, masa ramadhan aku tgh sarat dgn adam. dpt MC 2 minggu utk bedrest. owhh best gila cuti duduk rumah. ajek pulak, dpt pelepasan dari boss besar utk kerja dari rumah. terussssss je sambung raya, lepas raya seminggu adam lahir.. aku cuti 2 bulan, ajek punya ‘paternity leave’ 2 minggu. ahahah best tak keje dgn kompeni dia nih? best best.. tapi aku tak mau. nnt mlm2 nak tdo dia tanya keje dah siap ke belum. 

hari ni dpt pump 4 kali. tp aku sedih, dan tertekan.. total EBM tak sampai 10oz. sabar sabar. ada hikmah. sabar sabar. hari ni lepas ngaji, dgn adam yg melintang2 panjat telekung, aku pangku adam, tadah tangan. 

“ya Allah, bykkan laaaa susu mama supaya adam boleh minum banyak2, tak payah minum susu tin”

amin..

 

thn ni duit raya nak tukar berapa ringgit? isk

 
Leave a comment

Posted by on September 15, 2008 in simply random

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: