RSS

husband, pls dont leave the PC..

23 Sep

i spend 1 hour dah dpn pc, googling here and there. patutnya cuci botol. lepas maghrib tadi terus lelap.. really really nyenyak. dah 2-3 mlm tdo lmbt with my on-going project. projek raya I. there’ll be post-raya project, which i’d love to call it projek raya II.

last year projek raya was the curtain. this year, i started the project rather late, so tak tau la sempat siap ke tak. haii ingat langsir thn lepas, ingat hospital! pasal langsir aku masuk hospital. hahahha this year, migrain!

thanks ajek for let me to sleep after buka tadi. sian dia puasa2 ni, aku selalu dok tdo awal. 

ok la, i should let the pc download those ebooks and movies which ajek had them queued for hours (and eating up the bills). frankly, i have yet to watch any movies. 

hmmm the new company belum call lagi eventho hari tu dah sibuk tanya latest payslip and a copy of my IC. mana ntah. bila aku tanya, dia kata MD dia takde.. tak masuk ofis lagi. very fishy. dah 2 minggu lebih.

mcm dah tak bergantung harap dah. kalau ada berita baik before raya ni, alhamdulillah. kalau tak, kerja je la dgn pan as o nic nih.

 
2 Comments

Posted by on September 23, 2008 in simply random

 

2 responses to “husband, pls dont leave the PC..

  1. aishahmak

    September 25, 2008 at 10:18 am

    Tuty, I love the link to littlekittle.com you gave. Very practical, very inspiring. Whyla ko tak link kat sini awal2. Heheh.

     
  2. tuty

    September 25, 2008 at 11:32 pm

    haha aishah, byk lagi link yg aku tak bubuh kat sini. kau nak tanya pape, tanya je aku. HAHAHHA mcm bagus plak aku nih..

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: