RSS

Adam Vs Adam

21 Dec

Petang tadi, kitorang menerima kunjungan dari kazen aku yg tinggal di New Zealand. Mereka balik ke Malaysia sempena cuti di sana sambil beraya haji di Malaysia. Yang bestnya, anak kazen aku ni pun namanya Adam. Dan besday diorang cuma beza sehari. Adam kami 18.10 manakala Adam kazen aku 19.10. Malas nak citer panjang sbb penat dari ptg tadi kami keluar sampai jam 10 mlm.

“Gua tgh mamai beb, baru bgn. Lu dah ajak gua main~”

“Ek eleh, pe barang tido siang2.meh join gua main.Kat New Zealand sana, gua kena sewa beb barang mainan.”

“Apa hal lu, usha-usha wa? Nak kena lashah??”

“Geng, agak-agak la. Mata gua ni nak guna tuk ngk Ciki bila besar nanti~”

“Beb, bapak lu kata, Aunty sebelah hot eh? Kalu gitu wa malas ah nak balik New Zealand~”

“Adoyai, lu ni terlampau advance la.Tuh la sapa suh duk New Zealand.Wa tau sana nye Ciki lagi hot.Dah la, jom main tepok amai-amai.Ni warisan kita ni~”

*Esok, 22hb Disember 2008 adalah hari ulang tahun perkahwinan kami yang ke -2!🙂

Mama, selamat ulang tahun perkahwinan yang ke -2! –

LoveDaddy~

 
5 Comments

Posted by on December 21, 2008 in simply random

 

5 responses to “Adam Vs Adam

  1. liyananaznim

    December 22, 2008 at 12:54 am

    alalalaalaaahai~~ comelnyaa dua2 adam :”)

    btw, Happy Anniversary !🙂

     
  2. aj3k

    December 22, 2008 at 8:27 am

    thanks liyana.

     
  3. tirokwifey

    December 22, 2008 at 1:05 pm

    err mcm ngeri plak tgok aksi sudu singgah kt mata tu huhuhu

    neway,
    happy anniversary tuty&aizec!

     
  4. Lady K

    December 22, 2008 at 4:24 pm

    hahaha cute!

    Happy 2nd Anniversary!!! Syok betul anniversary ujung thn, senang cari gifts sebab xmas😀

     
  5. aj3k

    December 22, 2008 at 11:45 pm

    anim : thanks~masa tuh Adam New Zealang nak suap Adam Malaysia.wakakaka.

    Kamilla : Thanks. Mmg syiok cari hadiah.Tapi masih tak jumpa lagi.Nak return weekend ni~

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: