RSS

AJL2008

19 Jan

aku tertido lepas stacy. masa heliza & zahid punya turn, aku tgh pindah dari bwh ke atas, cuci adam yg baru lepas poo. hmm adam sakit perut aku rasa. siang tadi nangis je. nak tdo pun kena dukung je.

apa jadi dgn AJL? best tak? hahah seb baik aku sempat dpt tgk ‘superman’ punya best performance. mmg best pun. masa dia perform aku mcm tgk video clip lak aku rasa.

aku suka performance budak2 kecik tu. power gila ok. mcm diorg boleh menang best vocal. mana tv3 dapat budak2 ni? siap gaya bagai. hebat hebat.

ada alasan tak nak ponteng keje esok? badan rasa nak demam2 je nih. aku rasa aku pregnant kali ni, aizec yg moody.

hehhehe

 
4 Comments

Posted by on January 19, 2009 in simply random

 

4 responses to “AJL2008

  1. fusherna

    January 19, 2009 at 1:29 pm

    kak tuty..pregnant eh?
    congrats!!
    jelesnyer…

     
  2. litium

    January 19, 2009 at 3:31 pm

    adam dapat adik~~~!

     
  3. t.u-ty

    January 19, 2009 at 6:29 pm

    ajek : babe, gua moody?sbb gua x dapat kasut adidas yang lu ckp mcm kasut budak skola!!!!

     
  4. t.u-ty

    January 19, 2009 at 6:29 pm

    ajek;

    lit : aah.adam dapat adik…bersedia utk insurans seterusnya~
    fusherna : jgn lah jeles..kerja keras lagi.hihihihi

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: