RSS

3 months and counting

02 Mar

ada lagi 6 bulan utk bersenang2 sebelum aku jadi mother of two. jadi yg mcm skrg ni pun aku dah tunggang terbalik, apatah lagi nnt adam ada adik. mcm mana la adam nak jaga adik nnt.

aku letih today. mlm smlm tdo tak lena, adam demam batuk2 and muntah2. so tiap kali dia batuk aku akan bgn urut2 dia, kalau teruk sgt aku dudukkan dia. pastu dia mesti nak tdo atas pangku. sakit pinggang nih. pagi tadi mmg bercinta-lah nak bgn masuk bilik air pegi keje.

kuat semangat betul pegi keje nih. sbb man power takde. so kesian la anak2 buah aku kalau tak dtg. keje berlambak, byk dah pending. dpt boss bangang (suka hati aku ckp dia bangang kan).. tak pnah amik kisah progress sangkut ke apa. kalau report pun, dia angguk je. angguk? pastu apa tindakan? serupa takyah bgtau kan. pastu the next minute dia tanya lagi. ohh hari ni mmg hari hangin.

around 10am dpt msg dr husband. in fact pada aku tak payah pun tanya. buat aku berubah mood skjp. ntah la, aku bukan marah pun. aku dah bosan dgn perkara2 sebegitu. can that stupid thing get out of my life. if aizec is in my life, than ITU pun mesti out of us.

oh God pls. aku emo lepas baca sesuatu.

aku harap yg ITU baca blog aku. i dont need kucing kurap. aku tak jaga kucing jalanan. kalau aku bg mkn pun sbb kesian. tu pun aku bg campak jauh2 jgn dekat dgn aku. aku tak harap apa2, yg ITU pergilah. aku tak kacau hidup kau lgsg. pergilah. pergi.

aku rasa kalau aku story kat org lain pun, no one will understand what i’m feeling inside. they would say, “alaa dah lepas dah”.

iya dah lepas. tp masa benda tu jadi. i was in a bad shape. the worst in my life. i was not me.

adam masih demam and muntah2. i am happy i am a mom. at least someone loves me even if i am a monster.

sblm apa2 tohmahan. saya tidak bergaduh dgn suami saya. ini adalah perihal isu konflik dlm diri yg tak terubat lagi.

 
Leave a comment

Posted by on March 2, 2009 in simply random

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: