RSS

my lovely boys

05 Mar

they are sleeping soundly right now. i slept earlier, belum cecah kul 9 aku dah belayar. headache + penat = almost blackout. aku lega ajek bukan jenis yg sbuk nak suh masak masa aku tgh mcm ni. adam masih tak sihat, dia masih muntah IF disuakan ubat. so what we do, tak payah bg ubat. kalau tak, jadi mcm semalam sampai lembik takde apa dlm perut. yg merumitkan keadaan sbb dia selsema. hari tu mcm beriya pandai blow hidung. bila dia yg selsema, tak nak tgk tisu lgsg. thanks to daddy sbb tolong tgkkan adam mlm ni. kepala aku dah goyang2 dah.

ajek at the other hand, busy completing his albums. he is a workaholic guy i tell you. aku boleh jeles dgn his kegemaran, dari dulu sampai skrg. the most relaxing moment was a few weeks ago masa camera hantar service. hahah rasa mcm ‘i got my husband back’. hahahha no i am not complaining. i love browsing thru his pix. i love to give him comments. masa mula2 dulu, ada la few ‘ideologi’ yg berbeza about photography. dia dari perspektif dia, and aku plak lain. but from time to time, bila dah byk expose baru dia paham apa maksud aku. aku lak suka mengalah, dia tak nak terima, aku tak fight pun. bila dia dah terima baru dia ckp, “betul la dulu apa mama ckp”.. ngeh ngeh ngehh..  i know he could not live without me (and adam). hihihihi

what do we love about our husband? specifically tak tau apa dia, kan? selalu dgr org ckp, “thank god, i found him”.. (or “thank god he founds me” haha).. alhamdulillah he supports me in everything, except laundry. we both hate folding our shirts. so you can imagine betapa menggunungnya baju, cuma dilipat bila keadaan kritikal (i.e dah takde baju yg berlipat). tu aku ckp, aku perlukan maid utk bantu aku dlm bidang melipat baju ini. masa adik aku dtg 2 minggu lps, aku lupa nak suh diorg tolong lipat kain.😛

img_7772a

dsc_0005

ini bukan gambar latest adam. rambut dia masih pendek. skrg dah pnjg sgt. kitorg nak potong rambut dia lepas dia baik demam ni. dia pening agak kalau rambut pnjg, mcm daddy dia. that explains why ajek tak pernah berambut lebih 1.5cm. kalau dah cecah 2cm tu, dia mmg mcm hantu punya garang, serabut, marah2. then aku plak ckp, “pegi potong rambut”.

 
3 Comments

Posted by on March 5, 2009 in simply random

 

3 responses to “my lovely boys

  1. nannoor

    March 5, 2009 at 3:34 pm

    ayat last ko tu x tahan la…
    hheheheeee

     
  2. aj3k

    March 5, 2009 at 10:56 pm

    i love mama,i love adam & i love photography.
    Wheeeeeee~

     
  3. shera

    March 6, 2009 at 1:40 pm

    yer, sgt lovely!

    adam sgt comelsssssssss

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: