RSS

emergency

06 Mar

babysitter baru msg. “tuty akak tak boleh jaga adam esok. nak pegi hospital. emergency”

dah tgh mlm ni mcm mana aku nak usahakan sape nak babysit adam esok? iskk.. dah la mmg KENA kerja esok. mak aiii.. nak mintak MIL jaga, mmg dia nak. tp aku tak sampai hati sbb adam masih tak sihat, so he might be so merengek2 tomorrow lagi2 dia tak biasa org lain jaga selain k.nina. or at least kena ada raaaamai kawan (budak2 lain).

mcm mana ni?

errr aku baru bid medela freestyle (lagi) kat ebay. hope menang (kalau tak menang pun i redha). ahahah.. at the same time mencari new sewing machine kat ebay jugak. hari tu nyesal tak bid for brother machine. sedar2 dah end.

 
2 Comments

Posted by on March 6, 2009 in simply random

 

2 responses to “emergency

  1. afida

    March 14, 2009 at 11:34 pm

    bidding for FS again? ehehehe. tak ingat dah bulan brapa kita borak2 pasal PISA, FS, etc dulu kan? But i bot mine in dec. Dah 3 bulan pakai.

    u shd try for yr 2nd one! Mmg terlalu terlalu best…especially the battery feature..u can pump while driving back home!🙂

    sejak tu i pun jadi obses dgn medela.. i’ve got FS, swing and harmony :p :p :p

     
  2. t.u-ty

    March 21, 2009 at 1:35 am

    pump while driving back home? hehehe i should get another tmpt keje yg jauh skit so i could do that… afida, banyaknya pump!

    after i sold my PISA, now i have manual avent pump and ehehehe FS! tp takleh nak try immediately. adam had refuse BF since i got pregnant.

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: