RSS

peanut butter jelly

17 May

AF best ke? aku rasa tak best. aku menyalahkan AC yg tak best, dia punya intonasi introduce semua contestant sama je, nak menderam2 suara. alah tak best la. aku tak suka. biar la cara dia, kalau dia tukar style pun, aku mmg tak suka dia. hahahha

the show could be better.. beberapa pertaruhan yg silap utk diletakkan masa final. the teachers should be aware what are the strengths and weaknesses of each students. the broadway for yazid is definitely a mistake. new song for isma, aku tak tau apa yg best. kalau ye pun husband dia yg compose lagu tu, takkan la pihak akademi tak tapis utk kualiti. i agree with adlin tonight that aril is a fighter. eventhough he had missed a couple of weeks of classes, but he did a good performance. masa dia nyanyi lagu Padi- Cinta Tak Kesampaian (hope tajuk dia betul la), i almost cried. hahahaha pape pun stage thn ni nmpk menarik. tak mengarut. i still think the best AF is when M.Nasir and his team were in the akademi.

kenapa camera suka tunjuk ida nerina yg duk asyik betulkan skirt je? Tiara lagi cantik pe.

tak kisah la sape menang, mlm ni mmg takde citer best pun. kalau ada ajek, dia mesti tgk bola punya.

**twinkle twinkle**

gynae ckp, there’s still a chance that he could be wrong. walaupun the baby terbaring dlm keadaan yg jelas, tp dia kata, dia masih boleh salah. kalau nak confirm lagi bulan dpn. tak kisah la tu. he froze the pic, then i said ( i was alone, ajek was away to KL), “oh uncle tak nampak lagi eh?”.. i called him uncle bcoz i knew him before i get pregnant. he is my MIL neighbour.

“my trained eyes dah nampak dah, tp tuty tak nampak ni”.. hmm

“heh? what is that?”, aku tak tahu gambar tu kaki terkangkang. hahahhah

“well, i saw peanut”

“ohhhhh”.. (?)

la nih, peanut tu hape?

KAH KAH KAH KAH.. kalau ada aizec td mesti dia tanya. kenapa aku terus buat kesimpulan sendiri?

**

lets call this baby Peanut. i love you peanut baby.🙂

*tepuk kepala*

 
3 Comments

Posted by on May 17, 2009 in simply random

 

3 responses to “peanut butter jelly

  1. lian

    May 18, 2009 at 9:29 am

    hahahaaha does that means its a boy kak tuty? =) adam ade kwn la cmtu. =)

     
    • tuty

      May 19, 2009 at 12:52 am

      the doctor did not mean any gender. hahaha so kena tunggu lagi lah!

       
  2. lian

    May 19, 2009 at 12:43 pm

    aiseh kene tgu la ni?? =P aunty lian baru nak watkan one baby set! hehe =P

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: