RSS

sungguh tak patut!

05 Jul

adam pakai tudung mcm mama!!

adam pakai tudung mcm mama!!

ahaha..  tak tahan~! right after amik gambar ni, tudung dah tercabut dah. rimas~

mcm terdengar dia sebut “adam” sambil tunjuk diri sendiri bila ditanya, “adam mana?”

tp tu je la sekali.

**

i have difficulties to control my diet at home especially. i have to make sure i am full before dinnertime so i would not stuff myself with nasi. sape bole tahan kalau partner mkn anda adalah seorang pemakan.. lepas mkn nasi mula la ting tong. walaupun kandungan gula dlm darah adalah terkawal, tp aku akan ting tong jugak lepas mkn nasi. kalau balik rumah mak aku lagi la makannnnnn je. belum balik kg lagi.

ada kedai Mom’s Care baru buka kat AEON Tebrau City. aku sgt lah hehappy gile sbb kedai ni jual wide range of medela products. dulu aku nak tukar valve pun kena order online. kedai ni pun ada barang2 form fabulousmom, tp pada pandangan aku baik beli online, sbb fabmom online ada offer. haha apa je la ada kat jb nihhhhh!!

oh ada.. kacang pol yg enak sekali! thanks sayang sbb bawak mkn kat larkin siang tadi. kalau tak, mengungkit la sampai baby lahir. hahahha😉

 
4 Comments

Posted by on July 5, 2009 in simply random

 

4 responses to “sungguh tak patut!

  1. arina

    July 6, 2009 at 1:43 pm

    JB dah ada mom’s care??? yeahoooo!! bestnya. kat kl slalu gi mom’s care especially kat 1 utama. sekali dia buat sale, mmg price dia slash down gile ah. kat jb ni susah gila nak cari kedai barang baby yang best. ni dah ada, bestnya!! tebrau city dah lama tak pegi. takut kes H1N1. dok terperap kat rumah je weekends. huhuhu…

     
    • t.u-ty

      July 6, 2009 at 10:03 pm

      aah dah ada. aku punya la melonjak2. betul tu kat jb susah nak cari kedai barang baby. ada pun bumperee, tu pun tak byk sgt brg, cari baju bole la. kalau pump mmg takde😛
      baik nya duk umah?? haha.. dah duk jb eh? ingat still kat KL😀

       
  2. shera

    July 6, 2009 at 9:50 pm

    kacang pol tu kat medan selera sebelah bus station larkin kan????

    saya sgt sukaaaaaaaaaaaa jugaaaaa….setiap kali balik JB mesti beli…

    comellaaaa adam…

    pls jgn masuk SAS..ahahahaha

     
    • t.u-ty

      July 6, 2009 at 10:10 pm

      hahahah iya sblh larkin tu. dulu kat wisma persekutuan, tp hari tu husband bawak pegi situ pulak. lama dah tak pegi mkn kacang pol. sedap kan?? slurrpp~!!

      SAS? hahahha

       

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: