RSS

Carpet raya, Adam n Aidan

16 Sep

Saje nak share gambar kitorg shopping carpet raya kat gudang. Gudang ni mmg nama dia Carpet Raya and dia akan buat jualan gudang cuma pada hari raya. Hari-hari lain aku tak tau mana dia jual carpet dia. Aku tak tau harga carpet kat tmpt lain sbb aku mmg tak pnah beli carpet hahaha.. pnah la beli yg RM30 tu dulu masa kat UTM nak buat alas kat bilik kat hostel.

DSC00399DSC00402

then this is what we have for dinner.

creamy mac and cheese

creamy mac and cheese

ni masa adam sibuk jaga baby lain kat nursery.. hhaha

the most left is aidan's cot, tp abg dia jaga baby lain

the most left is aidan's cot, tp abg dia jaga baby lain

tp kat umah jaga adik sampai tertido2.. letih betul

tp kat umah jaga adik sampai tertido2.. letih betul

 
2 Comments

Posted by on September 16, 2009 in simply random

 

2 responses to “Carpet raya, Adam n Aidan

  1. peaceza

    September 16, 2009 at 8:45 pm

    wah comelnya dua2 adik badik nih…

     
    • SIL

      October 3, 2009 at 5:07 pm

      adam n mr dann….rindu…~~~bila nak balik pg..n amoi…take care of urself..pantang..biasa la…if dok sini..t kite curik2 mkn repek2..hahah..balik2..kite g jln..n i got new news…gosipppp!!!ha3…n rindu ur mac n cheese..the best ive ever tasted!!honest!

       

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: