RSS

of sewing

10 Oct

mcm dah setahun rasanya tak pegang mesin. since pregnant, mmg tak langsung! rasa syok plak tadi. ala buat sling pouch je, tu punnak kecoh. haha tp ni first time buat. selama ni nak buat tapi sbb dah ada mei tai, i dont think i need a pouch. so tadi buat la sling a la hotsling. hahahha padded tu~.. masih figure out camne nak pakai utk newborn. aidan siang tadi tdo je. dah mlm2 baru nak celik mata. adam je la dah seronok kena usung dgn mama. it is pretty easy to wear adam with sling, tp mcm senget sket bahu. haha entah la. maybe sling aku salah jahit or pakai sling tak betul.

tgk tutorial kat youtube dgn tutorial yg ada kat sblh ni. senang. aku zas zas zas dah siap sementara budak2 tu tdo. adam bgn time aku menjahit, dia seronok plak tgk aku.

ajek request for his camera strap cover. tadi kalau aidan tdo lagi mmg la boleh buat.

aku perasan aidan ni hidup dia terbahagi kepada 4 quarter sehari. 6 jam tdo, 6 jam celik, pastu tdo, celik lagi.

kalau part celik tu sama2 time aku celik takpe. tadi celik kul 8 mlm. kul 2 baru boleh nak tdo. tu pun tdo kul 2.30.. sampai skrg aku yg celik.

baik aku tdo. nnt siang dia celik, aku hilang akal sbb ngantuk.

 
Leave a comment

Posted by on October 10, 2009 in mama sew, simply random

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: