RSS

aidan at 1.5month

14 Oct

his grands commented a lot how ‘big’ aidan is, compared to his brother when he was at his age. i flicked thru old entries in this blog, sangat betul.

check out nov, dec 2007 entries, you should find adam’s pics there.

here is aidan.

nnt aku upload lagi. ni tgh pakai laptop org lain.

*****

aku ada beberapa hutang jahitan. ini utk peringatan pada diri sendiri. selalunya malas nak gerakkan punggung yg berat dan dah lebar ni utk mula pegang kain, tp bila dah start rasa ralit. sampai terlupa ada anak yg nak kena di-feed dan dilihat tiap selang jam.

* new fitted sheet for aidan – ini dah diperkatakan since mengandung, ok?
* belts for curtains – patutnya curtains kat dapur tu kena betulkan jugak.
* table runner & glass coasters – if sempat nak shopping fabric pun
* baby stuff – will brag blog about this if i ever complete them. remember, that i am such a lazy person.
* car seat strap paddings – sbb kitorg dah hilangkan mereka. head support pun dah misplace. grrrrr (now you know how sepahnya i~)

cotton drill, cotton twill, cotton knit, cotton this and that. i wish the fabric stores would itemized their fabric according to fabric type, pastu labelkan satu2. seriously, i dont know what all these are, aku cuma tau.. COTTON!

 
2 Comments

Posted by on October 14, 2009 in adam, aidan, baby stuff, mama sew, simply random

 

2 responses to “aidan at 1.5month

  1. aida

    October 17, 2009 at 1:36 am

    kenitnye baby! rase tak sabar lak nak pegang newborn balik..hehe

     
    • tuty

      October 21, 2009 at 9:59 am

      aah aida, masa baby baru lahir tu, seram kejap nak pegang sbb dah biasa pegang ‘baby besar’.. hehe

      tak lama lagi dpt la pegang newborn🙂

       

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: