RSS

the white room studio in the house

25 Oct

lepas 2 hari aidan susah sgt nk tdo sampai melalak2, hari ni aku aman sgt sbb dia lena tdo. bgn mcm biasa utk susu, and if menangis pun sbb diapers dia dah basah. lega! tak de la aku mcm org sasau rambut kusut masai dukung anak sana sini sampai sakit pinggang duk ayun kiri kanan depan blkg. fuh!

smlm trisno dan peralatannya bertamu kat rumah. white room studio in our house! yippee yeay. it looks easy (at first) but when they (trisno and ajek) started the session, woohooo it took us dari more than half day, campur dgn encik aidan yg kurang berkoperasi. dari nak amik gambar si adik, si abang yg byk gambarnya. hahah

kesian kamilla dtg pun rumah masih terbalik lagi. apa la.. i took photo tak pakai tudung, i shud just sarung the snow cap when trisno asked the reluctant me masuk itu gambar. *sigh* i like the pics and i really love to share them with you.

pls visit aizec and trisno blogs for more pix.

 
1 Comment

Posted by on October 25, 2009 in adam, aidan, flick click, simply random

 

One response to “the white room studio in the house

  1. cik aten

    October 26, 2009 at 7:14 pm

    haha.. comei2.. nak gambo!! nnt sruh abg ajek ksi kt abg mer eh!!

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: