RSS

HMFD again!!

05 Nov

Nasib baik kali ni blisters dlm mulut tak byk, lebih obvious kat tgn and kaki. So Adam tak de masalah sangat minum susu, dia cuma tak nak mkn je. Banding dgn yg dulu, minum susu tak nak, apa lagi nak makan.

Doktor advise supaya Adam tak pegi jumpa kawan2 dia esok.

Aku amik cuti, aidan kena hantar jugak la. Kalau tak, nnt si Aidan dpt jangkit abis. Si abg mmg suka cium adik.

aku ada masalah anger management bila dah start kerja. SIL kata aku sabar. tapi aku rasa tak la sabar mana, nak marah je rasa bila balik rumah nak kemas beg baju+cuci botol+masak air panas etc. i just need some little help, pls.

 
Leave a comment

Posted by on November 5, 2009 in adam, health, simply random

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: