RSS

babybook

20 Nov

thinking facebook is interesting enough? now Adam has its own account in babybook.

it is an application in facebook which you could put it your profile.. cuma tak se-friendly facebook. it is quite lembab. but what de heck. Adam now can update his status.

i has yet to create an account for Aidan. adik punya nanti ye.

++

pheww.. i manage to survive 2 days without daddy!! tp pergi keje selalu cukup2 masa je. dah 2 hari miss morning exercise. ohh kompeni jepun ni mmg kena eksesais!! aku tak suka sbnrnya😛

++

bila aku citer kat anak buah aku pasal ada senior colleague  purposely amik ubat utk stop BF diorg ckp.

“dia tak kisah kut.. alaa ramai la yg tak kisah bg anak minum susu tin. kau je yg aku kenal kisah sgt”

hahahhah pastu aku ckp,

“kalau kau baca mcm apa yg aku baca, nnt kau pun nak buat mcm aku”

no one influenced me with exclusive BF. i just want to BF since i understand every mom could make milk for their babies. tau tak tu bila? sejak aku sekolah. walaupun aku tak berangan nak kawin pun, aku tau ‘mesti ada cara utk bg baby minum BM’. bila aku tanya mama, dia kata ‘pam masuk botol pastu masuk peti sejuk, mcm mak ngah buat’.

gile ah mak ngah aku pakai horn-type pump je aku rasa. yg sakit gile baban tu. baik marmet technique dari pakai tu.

boss aku belum dpt ‘tangkap’ aku yg hilang 2 kali time office hour sbb pegi klinik utk pam (unless he reads my blog-lah). and if dia dpt tangkap and ask me why should i go pump and other new mom tak kisah pun?..

i would say, “susu saya byk sgt tak mcm org lain dah stop awal2”

 
Leave a comment

Posted by on November 20, 2009 in simply random

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: