RSS

shooping mode

22 Nov

not me, but my husband. kalau aku, takde mode.. mmg kalau boleh sepanjang minggu nak bershopping (duit kering pun tak sedar diri).

habis semua tadi dia nak beli.. hehe its fun anyway.. sbb biasanya dia pegi satu kedai tu je la. as the boys are behaving so good sepanjang outing, mmg la baiknya hati daddy membelikan mcm2. cuba la kalau si adam buat perangai, confirm tadi balik.😀

i bought a pair of crocs, but i want another pair warna pink. boleh gitu? tamak haloba betul. haha jumpa jibbitz yg sesuai utk adam. pooh & tigger. so skrg asyik nak cangkung pegang pooh.

boleh ke boy suka pooh? mcm rasa bersalah pulak intro pooh kat adam. hahhaha nasib baik bukan princess or hello kitty. adam is so into pooh. pinggan mkn pooh, sudu pooh, cawan pooh, bouncer pooh, bantal pun ada character pooh secara tak sengaja. so pooh-y. pooh-y?? apa tu? hahahha

aidan tak lena tdo since smlm, mcm biasa susah nak buang air. tp smlm mmg kronik la. pagi ni tak buang air lagi, aku cucuk la enema. terus dia selesa. hmm 4 days without stool. bila ckp kat paed, dia kata ok as long as soft stool. mmg la soft stool, tpi dia punya perangai. fuh!

takde mood nak keje esok. sakit tekak pening kepala. mcm nak demam. isk

oh tadi siap beli beg lain utk FS gi kerja. cantik sikit ada bunga2. bosan pulak bawak beg hitam. yay! warna pink!!

 
1 Comment

Posted by on November 22, 2009 in simply random

 

One response to “shooping mode

  1. nadia

    November 26, 2009 at 8:41 am

    haha ok kot suka pooh. akif pun suka. playhouse disney punye pasal la ni kan? “mama. think, think, think” while his jari points to his pipi (instead of kepala haha)

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: