RSS

crazy~

12 Dec

i never know that having 2 little boys could drive me so crazy. ini berangan nak anak kembar? hehe nak jugak. apa jadi tu nnt kemudian la.

aidan minggu ni masalah tdo. ke masalah sakit perut. aku pun tak sure. kalau paed masih ada kat hospital yg dekat dgn rumah ni, siang tadi aku dah bawak dah aidan ke situ. hmm aku pun tak tau dah ada replacement ke tidak. i kept on saying, “adik jgn nangis adik jgn nangis”

imagine la diorg semua bgn kul 8.30 and aidan bukan sahaja tak mahu diletak, malah tak mahu tdo! he’ll wkae up as soon as i put him on the bed. so dpt la tdo kejap2 atas bahu. lagi best ada satu masa tu dpt la dia tdo atas tilam, adam dgn bangganya datang nak check mata adik!! iya kawan2, dia pi bukak mata adik dia. confirm la mamat tu bgn terus nangis kan? adam kena bebel sebakul, dia nangis terus baring mintak susu. aku buat jugak la susu dia sambil bg dgn mata dah terbelalak.. bg dia nangis lagi. geram ok. rasa nak cubittttttttttt je tadi

tp adam  baik hari ni. dia mkn sendiri. dia main sendiri sbb mama tak dpt nak main dgn dia. cuma masa dia nakal sgt tu, terpaksa biarkan aidan menangis sbb nak kejar adam buat kerja mcm2. i’m so prouud withh adam, serious! da bgn tdo teruss ckp, “mama, apa (lapar)”. siap serve nasi, duduk atas highchair, amikkan air. dia pun mkn dgn behave sekali.

aidan ni baru tdo lepas maghrib. itu pun menangis2 kuat dekat sejam. tak tau apa yg tak kena. ptg ni mandi pun tidak. smlm baru cucuk enema sbb dia tak buang air 5 hari. i’m considering to buy buaian. tp nnt takut dia tak tdo without buai pulak. leceh la kalau nak pegi mana2.

 
Leave a comment

Posted by on December 12, 2009 in simply random

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: