RSS

15 Feb

aku admit aku rasa nak give up breastfeeding my little aidan because of the confusion issue. i dont think expressing then feed him the ebm in the bottle would be practical if we are going out together, kena bawak flask to bring hot water so i could warm the milk and what so ever.

i am impatient ok.

tp belum give up lagi. just trying my best. as for adam, it lasted for 2-3 months. if miracle happens, aidan pun boleh baik jugak.

Ya Allah, permudahkanlah aku menyusukan Aidan sekurang2nya 2 tahun.

 
3 Comments

Posted by on February 15, 2010 in simply random

 

3 responses to “

  1. NorAlHidayah

    February 16, 2010 at 12:19 am

    tuty, teruskan berdoa..
    semoga segala urusan dipermudahkan..

     
  2. laila

    February 25, 2010 at 10:17 am

    chaiyokk tuty!! jgn give up dulu…
    maybe salah satunya adalah try UPkan production. maybe aidan tak reject direct feeding lagi.
    dulu my damia terjebak dgn NC ni jugak, tp alhamdulillah berjaya di atasi dlm ms 3-4 minggu. cuma masa tu dia msh kecik lagi. sebulan setgh. mungkin aidan ambik masa sikit kot sbb dia dh besar jugak.
    good luck tuty!!

     
  3. tuty

    March 4, 2010 at 8:58 am

    k.laila,

    dulu adam mcm ni jugak. i guess ni sbb kaedah feeding by their babysitter. tapi dah ok dah skrg.. adududuh.. we tried not to visit shopping complexes with him. asal nak gi jusco je tak bawak.

    alhamdulillah dah ok. lega la.

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: