RSS

Apps di fb

24 Mar

kadang2 naik mennyampah tgk application kat facebook yg memenuhkan main page tu. adakah aku perlu tau sape yg paling sering tgk profile dia? adakah aku perlu tau sape yg gay? adakah aku perlu tau sape tanam apa. hahahha

tp aku suka jugakbuat quiz, cuma tak selalu share, lagi2 kalau result diluar dugaan (especially kalau melibatkan tahap kepandaian)- nan ti org tak percaya aku begit hebat sekali. hahahha..

tadi aku nampak, “berapa setiakah anda ketika bercinta?” kata tajuk quiz tu. dan kawan aku soran ada result, 100% setia. wow.. begitu sekali?

aku dgn rendah dirinya, aku tak begitu setia sblm kawin. begitu jugak dgn aizec. hahahha kami tak berapa setia with each other, tp nak dipendekkan cerita jodoh panjang kan. i was eyeing another guy and he was already showing his interest to another girl. but of course we kept that secret from each other sampai secret pecah sendiri la. lepas tu paham2 je la mcm mana perangnya.

selalunya aku akan sampai tahap ‘memerhatikan’ dan diam2 je. tp bukan aizec yg suka kepada level yg lebih mencabar iaitu mengurat! hahhaha.. was i angry at that time? of course i was. really mad.

oleh itu, aku rasa tak perlu aku buat quiz tu. aku tau apa resultnya. aku cuma nak tau berapa ramai org dia usha dulu. hahahhaha

 
2 Comments

Posted by on March 24, 2010 in simply random

 

2 responses to “Apps di fb

  1. nadia

    March 27, 2010 at 2:33 pm

    hide je sume apps yang menyemak tu

    hahaha siapakah yang di-eyeing-kan dulu ni??

     
    • t.u-ty

      March 28, 2010 at 11:29 am

      fahrin ahmad? dan ako mustapha? hahahahahha

       

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: