RSS

keje sama opis, duduk sama rumah, tido sama katil

09 Apr

kalau gaduh langsung tak samaa kepala!

that is me and aizec.

alhamdulillah, since we’ve been in the same office for the past 3 weeks, sekaliiiiiiiiiii je gaduh. tu pun not over a serious matter (mcm la selalu over a serious matter pun, selalu mmg benda kecik je la). masa keje kat pan/a/asonic dulu. banyak je episod masam muka, diam tak bersuara. entah la, i expect a lot from him or he expects more than me. entah.

amazing! aku ingat kami akan lebih byk berbalah.aku ingat kalau duk pandang muka dia 24/7, kurang la cerita.

eh jgn salah paham pulak. aku dgn aizec mmg suka ‘bertukar fikiran dgn nada yg tinggi’. apa org ckp pasal anak sulung kawin dgn anak sulung tu betul. dedua keras kepala, panas hati, tak nak ngalah. aku lembut skit la, tp takde maknanya pun kalau mmg sama2 keras kematu. hahha

kenapa aku ckp camni? sbb aku nampak sorang kawan aku update status kat FB.

“Love is not about finding the right person, but creating a right relationship. It’s not about how much love you have in the beginning but how much love you build till the end.”

betul la. aku setuju sgt!

since 3 minggu lepas, dia lebih helpful kat rumah. aku lebih ikhlas dlm buat2 keje rumah. lebih ikhlas masa masak. haha

tapi.. berat aku mencanak2 naik dlm 3 minggu ni. hishh..

 
Leave a comment

Posted by on April 9, 2010 in simply random

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: